[JPOP清新靚聲結他女]有無人聽過大原櫻子? (Part8)

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
唔知幾時再有演唱會呢

話時話 遲下想買乃木坂46日本演唱會飛 有無巴打有日本電話幫手買
下年5,6月有5周年演唱會
我無可以通訊用的日本電話

櫻子出席了佢哋嘅婚宴
可以約埋一齊睇
要有mobile先得
各位聖誕快樂!!!

補返櫻子12月22日出演的 グリーン&ブラックス ,
11:54開始有櫻子
https://www.bilibili.com/video/av38994434?from=search&seid=12637380237438516141
多謝分享。一開始就狂笑唔知佢做乜。
點解今年CDTV櫻子都無份,連miwa都無

今年年尾音樂大show miwa都咩都無份

12月31日『CDTVスペシャル!年越しプレミアライブ2018→2019』
有miwa陪
レオ好似都係咁
反而個人女歌手有あいみょん彈起
對櫻子佢哋好大威脅
呢個第二彈好似未公佈
公佈左第二彈仲未見有Miwa,櫻子
咁今年真係乜都無
睇個勢都係近年最差ig follower 跌到124萬
佢31號去桃草個show, 做唔到其他。而且個人事務所好難有好job. レオ算好、年年有黃金時間劇主題曲,應該可以一直玩落去。
櫻子歌手演員都想做,結果兩頭唔到岸。
又唔係冇嘢做,但地上波台冇得出。

30號晚做Abema TV 年度頒獎禮嘉賓,31號做 桃草個年末show 。
呢2年俾櫻子的機會實在唔夠
正正經經俾套劇櫻子做主角都唔能夠實現
明明出道電影已經證明櫻子絕對有實力擔正
唯有等有power的人賞識櫻子
點名要櫻子擔大旗
之前事務所太廢,同埋覺得櫻子鐘意電影多過劇。
CDTv公佈左第三彈,有miwa無櫻子
櫻子要去AmebaTV的節目,來唔到呢度
戸田恵梨香&大原櫻子、W主演作で生まれた強い絆 仲良し2ショット写真公開

呢套戲只係小規模公映,全國得四丶五十間戲院做。不過咁嘅題材都唔會係大hit戲。
https://youtu.be/pvOoOPuKzTU

除夕夜桃草歌合戰,櫻子x玉井 「明日も」
要VPN才睇到
希望靠戶田帶多D fans睇到櫻子
我反而希望套戲拍得好D,在外國攞吓奬仲好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞