[JPOP清新靚聲結他女]有無人聽過大原櫻子? (Part8)

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
剛剛睇完。仍然係好笑,不過銀魂一到正經戯就好悶+中二病。 今集後半正經戲太多,有D悶。
笑點太地道,好多香港人唔識笑。
咁會悶死好多人
咁都有D笑點好多香港人識,例如Black Jack, 貓巴士
Ig櫻子加白麻
每次一齊ModelPress 就報導
好耐冇由頭到尾聽一次V, 在歌曲水準丶編排等都比Enjoy 好。希望櫻子下一張專輯可以回復水準啦。
https://drive.google.com/open?id=1wTnYm3SJ1CQBjNbtt-9ISI1g8rl4BlD4

Download load 咗 上年MFJ 嘅 限定版 MV。
不過唔係高清,但都可以接受。
V音樂有層次D
剩係講Scope已經無一首同等製作
還有幾小時就有新Official site同 Twitter!
知唔知由邊間公司營運?
Fire Bug 一間專門幫獨立藝人合作嘅公司
型啦
新事務所、新ファンクラブ発足

年間総額↓
4,500+432×12=9,684円

みなさん、入会しますか?😥

■年会費ファンクラブ「さくらぶ」
・年会費:4,500円(税込)
・サービス内容:会員証、会報誌、チケット先行、ムービー配信等

■月額制モバイルサイト「さくもば」
・月額会費:432円(税込)
・サービス内容:ブログ、フォトギャラリー、チケット先行、ラジオ配信等

https://oharasakurako.net

兩個fansclub
搶錢
已立即register 咗 Official Web site.

Fan Club 將會在12月3日開始。會用年費制,有會員證。
獨立咗就真係要努力搵錢,唔係養唔起班staff.

一直覺得佢唔介意自己紅唔紅,最重視嘅係要有自主權。
希望拍多啲劇啦
有宜家班歌迷課金已經幾好搵
電影都殺
佐野日向子去左睇大原櫻子舞台劇,二個好fd
兩個都好cute
雛子做咩㩒住櫻子個頭側面
睇左咁多張近照,覺得櫻子真係瘦左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞