[JPOP清新靚聲結他女]有無人聽過大原櫻子? (Part8)

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
最愛都係 さよなら
整體水準都唔錯,今次商業化過之前兩隻。
細碟歌中較鐘意ひらり同さよなら
新歌中最鍾意Close to you, one 同 joy & joy
睇完砂肝片後覺得砂肝歌都唔錯。 甘えてしまうんだよ live 應該會幾正。ツキアカリ真係好似會tie up嘅歌。energy 略欠少少力量,不過佢用接近原聲而冇太多混音係值得一讚👍
今日下午四時tour goods 開賣,如有興趣可以集運。

不過我今日下午要開會,可能出來已斷貨

http://sakurako-shop.com/#tour_goods
Rock得唔錯,中間和聲好好聽
準備一陣睇
不過坐第25場
以後一定唔會再用CD來抽飛
第25行
聽熟新歌未
Enjoy the show
大原巴打聽東京場?Fan Club 飛?
係呀,711ntv hall, 好似前幾排
多謝巴打
睇完,
好精彩好多新元素
幾次感動到眼濕濕

因為位置非常偏僻,完場好搞笑好排一堆巴士
不過排隊真係好混亂有點狼狽
櫻子問我地完場係咪都會睇足球
其實唔應安排左咁偏僻 無電車或交逃不便的地方
歌迷好少會駕車去睇
Enjoy the show
巴打有冇影下拎飛部機
同埋可唔可以分享下入場細節
一陣有lawson影比你
巴打幾時飛?
17號
好呀

入Lawson搵呢部Loppi機

揀左邊 各種番号をお持ちの方

輸入 予約番号,然後按橙色 次へ

選最下的 ローソンチケットLawson Ticket

然後輸入電話號碼

打名
如果唔識打就求其打個字,然後按右邊 一字あける
再求其打字,然後都係右下角橙色

完哂上面步驟就按橙色
確定時選はい

等部機左下print一張紙
拎紙到收銀就拎到飛
唔該巴打
唔算fans 不過有比錢係mora買佢啲歌
最鍾意嘅都係ひらり、サイン、ステップ
唔算fans 不過有比錢係mora買佢啲歌
最鍾意嘅都係ひらり、サイン、ステップ
巴打聽緊嗰首都好正
Enjoy 中譯歌詞
https://weibo.com/p/100808afaa390efc53af3bdfdfd7fea9209265

今次Enjoy 台灣有出台壓版,香港應該有得賣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞