[JPOP清新靚聲結他女]有無人聽過大原櫻子? (Part8)

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
因為要做惡女角色。其實佢一人演3角。
好多片睇
面係咪又漲左?
ModelPress 靚相保證。希望佢上吓宣番.
點解櫻子從來都唔上戶外音樂fes
好似刻意唔去咁
戀仲時好似去過一次日比谷公園戶外表演、不過唔知係乜Fes

https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/daily/article/20150504/19134468
連香港歌手周國賢都話:「我諗我有少少鍾意咗大原櫻子。」
2015年嘅事。因為「カノジョ」

今期東海Walker 嘅interview。關於新專。
正,宜家繼續有新report出
雖然個樣係enjoy個期

呢張相唔知出處。都幾好睇。

櫻子經理人公司合約到期
twitter 同Facebook要關
連官網都關
經營得好差所以斬掉重煉?
好彩都講明唔係引退
轉事務所。
睇嚟cherry.co 可能係FujiPacific 為櫻子設立的專屬事務所,因為地址都係喺FujiPacific 嘅office 入面。轉事務所後,可能會沒有cherry.co 了。近期冇乜曝光可能因為續約傾唔掂。

希望轉去大事務所可以有好D嘅資源啦!
8月30日公佈第八彈,估計你5th tour 映象化
希望9月內出到
有冇咁快。最快十一月啦。
嚇鬼死
Fan club 又要重新申請了。不知何時再設立。老實說,之前Fan Club 搞得好差,冇乜Fan Club專屬活動。FujiPacific 真係唔多掂。
藤原個邊有專屬live
一開始個心沉一沉
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20180823-00000135-spnannex-ent
今次日本Yahoo呢邊好多comment,
對櫻子評價原來都好正面
希望櫻子今次賺返多D口碑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞