海毛蟲嘅益處

520 回覆
4822 Like 59 Dislike
以前女朋友會笑我3秒哥 自從前幾日食左海毛蟲之後 我感到下體力大無窮 昨日終於可以享受性愛了
有無人放上微信/微博
一係send俾啲大陸人 一傳十十傳百
屌你 公開曬以後仲點捉
已send

我食咗之後個人明顯高咗、大隻咗,自信心返晒嚟!
唔想自己捉 有得買我實高價買 大家知唔知邊度有得買
有無巴打做左野
呢排我哋都賺夠,都想俾人賺下
係咪就咁食先可以將個功效發揮到最好?
呢D好野自己收埋算啦, 咪益大陸人
日本仔攞埋去做壽司添
海毛虫 英文:ciliate 学名:Ciliophora
海毛虫又称纤毛虫根据本草纲目记载:可壮阳,黑须发,悦颜色,久服长筋骨,益精髓,根据北京大学科学院2016年研究指出海毛虫含丰富卵磷脂,可以防止男士脱发,白发,因此亦在海中何首乌之称,海毛虫亦含丰富的磷酸二酯酶,或可治疗男士性功能障碍並有壮阳之功效,此外海毛虫亦含各种丰富的维生素矿物质,其蛋白质含量更是同等牛肉的20倍!而且肉质细嫩鲜美,在香港更有小濑尿虾(即虾蛄)之称,海毛虫在中国境内并不常见,但近来,香港当地海上及沙滩突然涌出大量野生海毛虫,因此亦造成香港人吃海毛虫的热潮,专家指出,近来由于是海毛虫的繁殖季节,加上各地火山爆发,地震等激烈块运动令各地海毛虫纷纷涌入香港。
海毛虫的刺有毒,可导致皮肤敏感,所以捕捉时必须小心并戴上手套,食用亦须小心把毛除掉并去掉内脏方可食用,海毛虫肉质鲜美,只须火烤洒上盐便可放心食用。

改咗啲錯字先啦
強帖留明
最底果句 穿崩喇
多咗個萬字
屌係喎,改改佢先
仆街你班撚樣post哂出黎咁我地香港人咪冇得食
平時都俾佢地啲假文騷擾得多
腸胃炎?
屌你咩
香港已經咩都貴
比人走水貨

E 家海毛蟲都比大陸狗搞9埋
樓主我屌你老母呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞