[Mission Impossible] 在雲之南

440 回覆
51 Like 5 Dislike
你有無名? 我想幫佢地留個好評

真心好食同好人
淘網 睇都要3百尾 4百頭 人仔
騎馬 夏天可以去文海

漫山花海 又少人 洗費都平D
400全包就一定唔得
我得自己一個人就真係唔敢..............
好撚正啊屌
影呢張相要玩命架。。。。。
我報480,有埋人帶,純玩,唯一唔好係藍月谷白水池到有幾個景點,但得1小時比你行,佢上山索道,姐係纜車,fix咗時間。個導遊排隊果啲都安排好哂,自己去有排排,d導遊應該同入面d人通哂。
如果包車來回,應該無咁好服務,無咁順暢。
btw入面有個內部交通要50蚊,一定要買的。
我問d農民,50蚊騎馬係個草地來回一次,環文海無問價,but知要2.5小時左右。
我包車去文海,stay咗2 hr,跟住司機帶我地落茶馬古道,都係200,本身個價只係來回文海only,證明茶馬古道食水幾深,司機車費都無加我。
TAOBAO D 茶馬古道 1 day tour 都好似百幾蚊到
巴打建唔建議報taobao 果d

我都係覺得,路上個d 風景最撚靚
真係騎馬去文海啦 如果夏天

茶馬古道同拉市海絕對係大伏黎

人又多 全部都係爛地 邊有FEEL
冇留呀
雲南普遍都好好人好有人情味 大城市昆明就比較似香港

巴打用FUJI咩機影
D相幾正
NONO 我想問間餐廳名

機身 X-E2

鏡就1855 50230 加支副廠 12MM
唔記得啦 差唔多2年前 果陣鳩行行左入去
如果係麗江附近 其實都可以
NVM

佢地話開左4-5年 希望下次去可以再試老闆手勢
咁麗江可以住束河 呢到去文海算近

包車上面巴打講左200左右 旺季可能加多百零蚊
文海有冇得划船
茶馬古道去到比左250蚊,睇馬屎同得個牌嘅景點,求其比個名就係景點,唔好信佢d相

taobao百幾可以玩下,包交通的話!
睇相有d馬幫個景同設施都不錯,選個好d嘅先玩!
簡左麗江中心黎住
睇地圖都唔算好遠既
老老實實 taobao 買既話 要俾大陸手機
唔清楚 你查下

我其實無去過 但係睇人地遊記係值得去既冷門景點

點都好過拉市海 茶馬古道 我識人去完都話大伏
無,花其實得岸邊一個草皮有,司機話遲d先多d花
不過似係想水我去茶馬古道,係咁叫我唔好去文海
玩哂之後,睇翻都後悔無留耐d!個司機真係好pk呀 耳仔軟信左佢,好彩都有去到文海!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞