8chan香港版:週末大帖(人流入十大,打手開始進場,總版開幕,其它更新)

285 回覆
247 Like 31 Dislike
做乜
大家睇緊波定點?
有新forum 係好事,但個介面我一禁入條link 就上一頁了
唔係好識用
仲係學習階段
慢慢,希望學好之後你會enjoy!
omnichan app開始多廣告
Clover,Overchan,Dashchan冇廣告
真心, 個介面可以改下嗎
想問幾樣野

1. IMAGE BOARD有咩好處?唔明開POST要張圖係有咩特別好處
2. 有冇ADMIN?邊個可以決定DEL POST?
你想點改?有無具體啲
thanks
照跟香港是但一個都得啦,呢個真心好難睇
2000fun 都易用過呢個
參考連登高登香討condom 咩都好
1. 逼到文化衍生:改圖,整webm,整reaction pic,reaction gif,爆一啲新嘅meme;慣咗其實係一種樂趣
2. 管理團可以,原本post嗰個人都可以del自己嘅post
咩都假 快快手整好個手機app
就好快超愈child登
照copy達唔到個功效喎
香港已經有好多傳統論壇,貼圖版對香港人嚟講係完全新嘅嘢
如果又係照copy傳統論壇就無咗個意思啦
app已經有
請睇#3
咁而家管理團係你?
另外有冇得BAN人/禁言? 有既話點確保BAN人係岩? 點防止管理團日後BAN晒某D政治立場既人控制言論?

純粹覺得如果要靠一個新地方去討論政治方面做D實際野 唔想個地方係好容易俾人控制到 所以問多兩句唔好介意 我係支持呢樣野既 我覺得TRACE唔到本人講咩都得係好好
我同埋一班玩開貼圖版嘅朋友。
我哋其實想儘量少ban,係廣告、洗版、非jpic版貼色情嘢先ban。
不嘍其他國家嘅政治版都唔會因爲政見而ban,除非某個政見嘅一班人合謀洗版。
所以就係你地可以控制,你而家係咁諗唔代表之後都係咁諗,高登連登一開始同而家都差好遠啦。唔set好制度人多左自然就會變質,不過我都暫時諗唔到好既建議,如果想說服多d人去,可以試下set一個透明度高既制度,或者幫到手等d人轉去
其實透明度已經好高㗎啦
我哋個ban list係公眾可以睇到咩原因、時間、邊一個post
Ban可以上訴㖭
原來係咁 咁安心好多 會去支持下
幫手推

打完字之後按咩制回覆? 搵左好耐
新回覆 之後要入non-robot認證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞