8chan香港版:週末大帖(人流入十大,打手開始進場,總版開幕,其它更新)

285 回覆
247 Like 31 Dislike
帶唔到風㗎
因為冇正負評
每人都係匿名,而且冇正負評,所以唔會話邊個講先就會一大堆正評玩死個討論。
所以咪有另一個問題係假膠/真係親中果d 頭幾版reply 帶風向咁點解決?

正正就係我想問

唔定好規舉只會發展成另一個膠登
正常義士用 Tor 咪一齊出事?

最怕我哋在明五毛在暗
佢地實會用盡方法
其實有言論自由既論壇香港有好多
我唔覺得佢可以突圍而出
何不放膽做個有立場既論壇
以前蘋果日報搞報紙都有立場架啦 一樣可以受歡迎

咪當試驗下依個模式work唔work都好
唔work咪大不了等機會再起第二個壇 又唔係要當做生意賺錢 唔輸得
甚至用返連登高登都得 香港唔缺少言論自由既論壇
仲懶中立香港只會死得更快
所以要取捨
好嘅地方係用tor個id一定會係0000000
平時見到呢啲可以諗多一諗究竟係義士定係打手
8chan香港版嘅賣點其實你未講得出
言論自由只不過係衍生物
最重要嘅其實係匿名
係講乜都唔洗驚嘅匿名
其實可以起一個版完禁絕親中言論當試驗性質
睇下有幾多人肯擁入去囉
其他版就唔限立場
咁其實用匿名做定位 我依d普通人真係唔會過去
但唔反對你做 加油
支港式長城
冇所謂,我只不過係開定個平台
政府只要繼續佢嘅政策,只會越嚟越多人想要,甚至需要一個唔可以trace返去真人Identity嘅論壇。
垃圾獨裁政府
遲啲先,依家啱啱開始,做啲咁嘅experiment盞玩死開頭版用戶。
其實可唔可以起一個版完全禁絕親中言論當試驗性質
其他版就唔限立場 顯示你有提供選擇比其他人 唔係打壓言論自由
甚至公平整多個親中版面都仲得 (最好唔洗啦)

咪市場決定睇下邊面人多肯擁入去囉 我相信依d版有一定人渴求 你提供一個選擇囉
會好散,唔咁做住
等真係有聲音話親中言論過剩先再考慮
再者,由版主top down嘅一言堂對討論唔健康,用戶理應有策略秒殺親中言論(善用sage,沉post,report等等)
無ios點用
我唔係唔撐你suggestion
我係笑緊你用reddit嚟講言論自由
4chan可唔可以告抄襲?認真唔知想學野
我會為左你買部an, 加油
好。
8chan已經存在咗好耐,所以唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞