8chan香港版:週末大帖(人流入十大,打手開始進場,總版開幕,其它更新)

285 回覆
247 Like 31 Dislike
應該得,你試吓?
Search唔到
Ey, 你記得你打過啲乜㗎嘛
入Catalog搵啦,宜家有唔係咁多post
omnichan應該都無
以前上過4chan有個版係random乜都有得睇
覺得有呢個選擇會好d
btw我知呢個唔係你問題
如果第時揾到有方法app可以做到呢個效果可以加係頂
thx
睇嚟你哋要改進一下了
想問下11.3後既iphone係唔係回唔到post
應該係
我唔知除咗Safari以外嘅browser係點,有人話乜都唔work,有人話work,有人話淨係Firefox Focus work,你要自己試試。
點樣定義令到人哋失去言論自由?
單單以洗版就係?
我用chrome都唔得,今晚試試firefox
另一個問題
五毛最多就係資源 IP 要幾多有幾多
咁咪好易帶風向?
網絡戰2018
洗版一定係,因爲你係重複緊一個opinion,而令到其他人嘅opinion沉。
有得 range ban
到時成層中聯辦嘅IP ban哂
唔想捉字蝨,但係嗰邊個"禁"字真係好混淆,你係叫人禁(止)「回覆」嚟睇,定係撳「回覆」(制)嚟睇?
每版都加 hk 做 prefix 好累聚
好似連登班五毛都無洗版,淨係講中國點好點好
咁你點解決?
幫樓主推post
班五毛知你點捉毛實唔會用相近 IP
申請多幾間ISP / VPN / Tor
已經可以轉不同IP
真心覺得唔可以單用IP去捉毛
最怕反而俾佢地利用咗
其實開頭我個廣東話翻譯係真係有咗先算
(因為原本係連中文都無,我同個admin提議加返)
有錯係一定,唔該哂,我會遲啲同admin改返
佢哋有洗喎
幾個夾埋一齊入post留言,互相支持同埋正評喎
呢啲埋打手行為囉
TOR可以一下ban哂
VPN IP 有限
畀啲信心
我咪話唔知5毛個規定係點所以先話圍爐同冇言論自由
而家連登捉毛捉到係異見者就係5毛
d user 又係連登過去
咁計法咪變咗一言堂forum 咪冇言論自由
咁而家佢都clarify 你就算講親中都唔block 係你比人屌
所以咪有另一個問題係假膠/真係親中果d 頭幾版reply 帶風向咁點解決?
言論自由同5毛個界線唔係咁易定
所以我先suggest 要明文規定
唔係一係變咗anonymous 版連登/一言堂圍爐forum
冇辦法
我唔想同英文嗰啲版混淆
始終我哋係借人哋嘅地方,有禮貌好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞