Virtual Youtuber討論區(2)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
之前睇夜空メル玩ARAYA都幾正
尖叫聲好可愛
ゾンビ子有新mod
design果個因為間舖狀況所以唔收錢幫佢地design,咁好
巴打知咁多野
http://singularity-cafe.com/blog/2955/
佢做果間cafe個blog有講
間舖有自己youtube channel,有以前ゾンビ子玩fallout4 vr d片同試玩店長整d GAME既片
宜家先知原來係宣傳緊呢間CAFE
ゾンビ子好似仲要係間鋪嘅店員黎
真係店員黎.本身設定都話前世係cafe店員,所以先叫カフェ野ゾンビ子.
我諗去日本呢間舖應該都會見到真人
之前聽過下,但又冇諗過係佢打工個間鋪宣傳
間野vr主題cafe, 唔錯
織田信姬初live
好白痴
睇咁多人玩Mario car都冇一個好似佢咁,好似唔洗呼吸咁,全程講野冇停
ヨメミ 好可愛
個頭大到迫爆畫面
えね姉さん
琴晚佢係fc2 live咗陣
一有人送點數俾佢
佢即刻發出好淫亂令人有溊想嘅聲
上次魔王好勁
反而最期待嘅乾坤一郎去到中間輸咗
唔記得睇彩虹社個おえかきの森合作
個老闆幾勁同幾有諗頭,,就咁睇落間舖用果d VR,AI,機械人技術同d 3d model,大部份都係佢自己搞,唔知佢有冇請其他it人同佢一齊開發.其實我覺得佢可以同其他vtuber做下技術交流,或者join upd8之類企畫,拎多d技術支援.
唔知係玩live2d 定點
感覺佢地好似唔想參加咩project
好似上次vr chat 咁
其他vtuber係係入面見到另外嘅vtuber 都會即刻打下招呼咁
但係Zombi ko就匿埋,避開對方
應該似白個十二人咁
琴晚fairys, kanae, 涉谷同えね一齊玩raft 海上求生
中途fairys唔知因爲網絡問題定係班觀眾嘅留言同負皮而發脾氣突然斷線走咗
冇睇佢走果刻,但d人話佢訓左咋喎
LIVE熄咗之後, 有幾個人話fairys係個Live嘅chatroom入面有留言
同埋睇下呢到個個留言
https://twitter.com/fairyschan/status/1010766847740792832
竟然係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞