[A/I/Chrome] Granblue Fantasy (2) 一星期輕鬆上手

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

我打隻王都唔夠力 新手

依加玩到咩地步先
考慮下超yoda啦

4萬1暗,滿左一把斧同槍,槍多到呢 冇佐依 有哈帝斯 但係仲細力過方陣隊

擺滿0突滿技方陣武未

真新手想問...我朋友叫我超得埋隻シルヴァ想問下佢有冇老點我

可以考慮リルル
但主角一定要男主

兩隻比較想黎邊隻會好D?

邊個咁大整蠱叫你超奶槍
時代眼淚有愛先超啦

新手黎講你水隊夠用,可以諗下發展其他屬

真新手想問...我朋友叫我超得埋隻シルヴァ想問下佢有冇老點我

可以考慮リルル
但主角一定要男主

兩隻比較想黎邊隻會好D?

邊個咁大整蠱叫你超奶槍
時代眼淚有愛先超啦

新手黎講你水隊夠用,可以諗下發展其他屬

差隻卡姐

係硬到打兩位數字傷 打到三分二又變返正常傷(就俾王一下一隻) 一開頭打好多round都係咁硬 似要過特定血量先正常?

好似係計round數 最後都係靠yoda大師過

講起yoda就唔開心,我個fd有yoda刷武勳刷得勁開心,佢就每個星期3000,我就每個星期1000

冇yoda我都刷夠3000勳 勤力冇難度
勤力有鬼用
咪又係唔出貨

我打隻王都唔夠力 新手

依加玩到咩地步先
考慮下超yoda啦

4萬1暗,滿左一把斧同槍,槍多到呢 冇佐依 有哈帝斯 但係仲細力過方陣隊

擺滿0突滿技方陣武未

放滿啦,佢個估計克屬有2萬,我自己好有成功感,但一望上去我什麽都不是

我老婆美如畫

係我老婆

我係唔會放手架
我淨係望到我老婆個樣已經即刻硬哂

咁你買左枕套未

冇錢買想問你果個幾錢邊度訂

我老婆美如畫

係我老婆

我係唔會放手架
我淨係望到我老婆個樣已經即刻硬哂

咁你買左枕套未

冇錢買想問你果個幾錢邊度訂

搵fd係日本cy store 買 再寄過黎 連運980$

呢隻勁唔勁

呢隻勁唔勁

又一隻時代眼淚

我打隻王都唔夠力 新手

依加玩到咩地步先
考慮下超yoda啦

擺滿0突滿技方陣武未

放滿啦,佢個估計克屬有2萬,我自己好有成功感,但一望上去我什麽都不是

新手打暗方唔洗高攻,利用佢行動模式就得,詳細攻略上網搵

係硬到打兩位數字傷 打到三分二又變返正常傷(就俾王一下一隻) 一開頭打好多round都係咁硬 似要過特定血量先正常?

講起yoda就唔開心,我個fd有yoda刷武勳刷得勁開心,佢就每個星期3000,我就每個星期1000

超左yoda就唔洗用腦
體驗唔到要計輸出計食傷嘅苦惱
唔超yoda過左新手期又一條好漢
其實Yoda係cy派來呃新手3000yen嘅間諜

超左yoda就唔洗用腦
體驗唔到要計輸出計食傷嘅苦惱
唔超yoda過左新手期又一條好漢
其實Yoda係cy派來呃新手3000yen嘅間諜

過完新手期咪都係要計
你估真係9玩平A
呢隻GAME都比你地講到好悶 咁公式化

咁隻game真係玩計數

咁隻game真係玩計數

但唔係得一條吧
暗點先算畢業
7仇閃

咁隻game真係玩計數

但唔係得一條吧

睇你想點玩架姐
你想勁就真係來來去去一兩條數

你話為囡囡而輕鬆玩就唔同講法

咁隻game真係玩計數

但唔係得一條吧

睇你想點玩架姐
你想勁就真係來來去去一兩條數

你話為囡囡而輕鬆玩就唔同講法

正確態度
我就睇本子 超囡囡 買SKIN 方陣終突曬佢 唔會超仇閃,我會揀四個skin/四條囡囡
yoda
仇閃醬仲正過囡囡
仇閃設定上係大奶囡
新手就行開啦
我諗唔到有咩原因要超男人 你話路有得超就話姐
未齊囡囡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞