[A/I/Chrome] Granblue Fantasy (2) 一星期輕鬆上手

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有冇LINE GROUP交流
我個團有一個女

無意中佢喺GAME入面申請入團, 膽粗粗問佢有冇Line ID
加完發現原來係台灣女仔

(佢有冇呃人我就唔清楚喇, 信住先好過冇 )

[img]圖片網址[/img]
我個團有一個女

無意中佢喺GAME入面申請入團, 膽粗粗問佢有冇Line ID
加完發現原來係台灣女仔

(佢有冇呃人我就唔清楚喇, 信住先好過冇 )

我團都有

同團長有路
全新本戰團(未來式)招人 預計完左今次土古戰號正式開團招生
要求如下
100rank以上(未夠rank要求都會睇情況決定批唔批)
要體檢(自備進度最好既兩屬 武器進度 相關召)

預選預計至少要打150萬貢(睇實際情況會提高要求)
本戰打幾多同點打要等今月古戰完左再定

唔強求晨運
本戰當日交足數就得
會有隨機check貢
團總貢差太遠會全團check

如果覺得以上可以接受就line pm 我 id katoushougo

團有大量空位歡迎拉埋親戚朋友一齊

改左少少野
正玻璃 一打就爛
正玻璃 一打就爛

正玻璃 一打就爛

呢位人兄 你少左d野
斧王
...
無錢買bd不如咪玩
唔想生存了
一起身發現個on9團長解散左個團 有冇休閒團可以收留小弟,戰力3w8只求今次古戰刷完4把四天
一起身發現個on9團長解散左個團 有冇休閒團可以收留小弟,戰力3w8只求今次古戰刷完4把四天

留id

三萬幾刷4把 咁肯農
遲早發圍

留id

三萬幾刷4把 咁肯農
遲早發圍

咁睇得起小弟 我連RK100都懶升上去

三萬幾刷4把 咁肯農
遲早發圍

肯農就已經係成功嘅一半 好似係

留id

邀唔到
你係咪已有邀請未reject

三萬幾刷4把 咁肯農
遲早發圍

肯農就已經係成功嘅一半 好似係

岩呀 呢個真

留id

邀唔到

岩岩返歸reject左,再黎一次

留id

比荷總收 古戰個幾日你一起身就會發覺5勝左
新手請問駛唔駛刷首刷之類?

留id

邀唔到

都係唔得,巴打你好受歡迎

留id

比荷總收 古戰個幾日你一起身就會發覺5勝左

這些機會

留id

邀唔到

都係唔得,巴打你好受歡迎

唔好意思我再reject左 再黎

話時話點樣回人好,日文苦手唔回又好似好唔禮貌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞