[A/I/Chrome] Granblue Fantasy (2) 一星期輕鬆上手

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
即刻快d抽暗丁平野濕婆
收到風非剋屬半年後得返20%傷害
非剋屬半年後會幫隻boss加血
咁既日子出既pool都唔方有6%
抽既正on9仔
非剋屬一入場就輸

わーい たのーし
抽既正on9仔

100抽0SSR
抽既正on9仔

100抽0SSR

抽既正on9仔

100抽0SSR

有一個小號一抽中左
抽既正on9仔

100抽0SSR

有一個小號一抽中左

而加唔興暗丁喇
農左火斧未
60抽到暗丁
60抽到暗丁

公廁

100水唔滾
用哂替身能力,30抽先係出泳裝奶刀,想要埋暗丁
係貼吧見到d屌曬鬼既大陸哩就忍唔住笑

係要針住其他屬打會有抗性所以唔夠打
再搞笑一d係有d人為左避個抗性debuff(?) 用番火隊打火boss, 但又要屌同屬難上debuff
再唔係就係d單屬七劍暗風丁狗平時一屬打天下無農開其他屬所以無水隊打,話唔公平。
但無農開其他屬你d rank同技肥邊度黎?踢罐虛胖/食20把sr 就當我無講過
最搞笑係個d咩連ex都唔夠打或者hell 70都要啪藥過既人

唔夠打好心就摺埋番去農方陣基本野都未有就想飛上枝頭
咁撚勁把uk送比你咩,雖然真係送埋比你打下個月古戰

利申兩次allin都無丁
講返D POST
日撚日唔係暗丁就火神
昨晚仲有D表情推po,根本完全唔關事
依家D POST就係畀某幾個人洗
點知全部都係老屎忽黎大家互相拜黎拜去
我心諗做乜9
有新牛問野就串9人
其實好多人根本唔似你地發哂癲咁扔錢課金課金課金課金玩GBF

有緣睇到呢個REPLY既新手
你自己屎忽痕就追哂D POST
睇下我講得有無錯

野就講完,我就唔撚玩係咁先
係貼吧見到d屌曬鬼既大陸哩就忍唔住笑

係要針住其他屬打會有抗性所以唔夠打
再搞笑一d係有d人為左避個抗性debuff(?) 用番火隊打火boss, 但又要屌同屬難上debuff
再唔係就係d單屬七劍暗風丁狗平時一屬打天下無農開其他屬所以無水隊打,話唔公平。
但無農開其他屬你d rank同技肥邊度黎?踢罐虛胖/食20把sr 就當我無講過
最搞笑係個d咩連ex都唔夠打或者hell 70都要啪藥過既人

唔夠打好心就摺埋番去農方陣基本野都未有就想飛上枝頭
咁撚勁把uk送比你咩,雖然真係送埋比你打下個月古戰

利申兩次allin都無丁

我都係用光主丁隊打咋
120都要啪水過SORRY囉
請問有無首抽推薦?
好似無得抽美雪姐
請問有無首抽推薦?
好似無得抽美雪姐

月底6%先有

加上你要首抽特定角色仲難過出出神威

支持買首抽ac
請問有無首抽推薦?
好似無得抽美雪姐

月底6%先有

支持買首抽ac

咁月底先刷
請問有無首抽推薦?
好似無得抽美雪姐

月底6%先有

支持買首抽ac

咁月底先刷

呢度標準答案: 刷/買暗丁AC
請問有無首抽推薦?
好似無得抽美雪姐

邊隻美雪姐
請問有無首抽推薦?
好似無得抽美雪姐

邊隻美雪姐

哦,我識佢
佢真人講野好低B嫁
台仔打黑奇撚打到比人唱衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞