[A/I/Chrome] Granblue Fantasy (2) 一星期輕鬆上手

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我都有隊平民暗
用尼日利亞課金法 3K幾就可以Draw300抽

聽人講會比人永封
無課話自己會重課
利申微課

對唔住 我以為有井就係重課,我覺得6000蚊已經好多

聽人講會比人永封

我爐石之前都課左成年巴西卡都未見有事
日本果邊都係收岩數

聽人講會比人永封

呢個移民課金法 官方果邊都係收岩數
只係用低匯率去對番價
新手留名
有排都未有得渣刀
打EVENT又唔夠力 日日浦賭場
就古戰 點算 要靠人carry
古戰-2人有冇人想john

112rank新手有無得入

比line黎傾傾

比line黎傾傾

chimanli134

聽人講會比人永封

只係用低匯率去對番價

原本諗住必出加強果陣試用非洲幣課下
點知今個月咁遲都仲未出

聽人講會比人永封

只係用低匯率去對番價

點知今個月咁遲都仲未出

官方會收岩數咁神奇

聽人講會比人永封

只係用低匯率去對番價

點知今個月咁遲都仲未出

官方會收岩數咁神奇

官方收幾方唔重要啦
我都唔覺得會封
係佢地角度唔怕你用平幣課,最怕你唔課姐
全新本戰團(未來式)招人 預計今個月25號正式開團招生
要求如下
100rank以上(未夠rank要求都會睇情況決定批唔批)
要體檢(自備進度最好既兩屬 武器進度 相關召)

預選預計至少要打150萬貢(睇實際情況會提高要求)
本戰打幾多同點打要等今月古戰完左再定

唔強求晨運
本戰當日交足數就得
會有隨機check貢
團總貢差太遠會全團check

如果覺得以上可以接受就discord pm 我 id hizamaru (#7242)

團有大量空位歡迎拉埋親戚朋友一齊
全新本戰團(未來式)招人 預計今個月25號正式開團招生
要求如下
100rank以上(未夠rank要求都會睇情況決定批唔批)
要體檢(自備進度最好既兩屬 武器進度 相關召)

預選預計至少要打150萬貢(睇實際情況會提高要求)
本戰打幾多同點打要等今月古戰完左再定

唔強求晨運
本戰當日交足數就得
會有隨機check貢
團總貢差太遠會全團check

如果覺得以上可以接受就discord pm 我 id hizamaru (#7242)

團有大量空位歡迎拉埋親戚朋友一齊

方便少少
Line id
katoushougo
新手有無得入gp學野
新手有無得入gp學野

禾刀系
新手有無得入gp學野

禾刀系

🍊🍊🐷
新手有無得入gp學野

禾刀系

🍊🍊🐷

有冇絲打玩?
新手有無得入gp學野

禾刀系

🍊🍊🐷

有冇絲打玩?

如果有女我都想入呀
新手有無得入gp學野

禾刀系

🍊🍊🐷

有冇絲打玩?

如果有女我都想入呀

我係貼吧見到D團全部都團長自貼女裝

有冇絲打玩?

如果有女我都想入呀

我係貼吧見到D團全部都團長自貼女裝

偽娘,不了
自稱女要唔要
我個團有一個女

無意中佢喺GAME入面申請入團, 膽粗粗問佢有冇Line ID
加完發現原來係台灣女仔

(佢有冇呃人我就唔清楚喇, 信住先好過冇 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞