Lego 討論區 (6)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
儲少隻囉...但而家人仔set 係平左
講咗幾年嘅百獣王終於推出,由Lego Ideas概念到最近實物照曝光足足兩年時間。Lego決定下月23號VIP優先選購,8月1日正式開賣。

21311 Voltron - Defender of Universe
2321pcs
US$179.99 / £159,99 / 179,99€ / 1499DKK / AU$ 289,99 and CA$ 229.99 

https://brickset.com/article/36957/voltron-at-last!

更多圖片https://brickset.com/sets/21311-1?more-images
年尾入手差唔多
想問下8月1號開賣係咪去門市排隊買?

好吸引
其實呢件lego,
應該都唔算多人玩果類...
應該仲少人玩過芝麻街....
唔覺得會好賣....
覺得相反
應該連平時玩開合金/大膠但無玩開lego既人都會買來玩
同埋外國好出名,好多人會買
超合金魂百獸王炒到上4 千, 呢隻一半價錢都唔洗, 你話會唔會多人爭, 不過都係個句, 頭水要買真係要排隊, 唔急咪等多幾個月先囉, 而家支火箭漁屋又係任買, 又唔係限量真係唔洗急
係, 等多幾個月先買都未遲
idea其實好多貨
而家隻千歲鷹一樣
差唔多時候入得
係,差唔多係時出手
Bugatti 同過山車ins 而家咩價位
想俾自己做生日禮物
Bugatti 3400屌唔屌好
呢盒個價位應該2字頭....

架波子最底見1800 你自己諗下

我買架巴士由佢1200 炒價去到880 先買, 點知前日仲去到799

lego 呢啲同買高達一樣, 你唔係諗住食頭淡湯就等下先啦... 都出左一排, 唔差在等下先
屌左了
唔理
生日點可以唔買野
博盡無悔
想請教下你地係邊買LEGO??
2780了
想問大巴士799係咪新低
咁快跌價
買唔切
重冧住遲多半年先買
Bugatti出完
好似又有新車公佈
James Bond Aston Martin
唔知係 db5
定係來緊新戲有新車?
db 5 啦 , 個seat 位可能有機關彈得出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞