Lego 討論區 (6)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
幾錢
完全新仔想入Ninjago坑

早前見到Ninjago 系列 70751 好想買 於是儲錢啦
到到而家儲到諗住買時 點知已經落左架,於是上網睇啦
見到E-bay 到有賣,個賣家好似係專賣呢類玩具 而且係Lego Authorised seller

Link如下
https://www.ebay.com.au/itm/NEW-LEGO-Ninjago-Temple-of-Airjitzu-70751-Kids-Childrens-Toys/332172646840?epid=1042939335&hash=item4d570859b8%3Ag%3ADOgAAOSwEEBZ7P08&_sacat=0&_nkw=ninjago+temple&_from=R40&rt=nc&LH_TitleDesc=0

想問吓信唔信得過?
人在澳洲,連運費1700
求解答
日本見 70643 ninjago 賣5580yen
$400 hkd 左右抵唔抵屌?
係bic camera 度賣
Ins賣$450
係big camera買lego係咪仲平過ins?
thx巴打 我買左了
佢有某幾盒係做緊40%off 有啲真係平過香港 無折個啲都係香港toysrus 價 有啲會仲貴啲
係日本買左2盒lego 折盒紙盒放行李箱
啲零件放哂入書包 爆喼擺唔到
76112 app control batman mobile 出左啦?
好似無人講佢咁既?
買左咩SET?
買左31084 同 70643
前者買左9080yen 買貴左
後者5580yen
第一次係日本買lego 感覺好正
有無見到70613?好想要 香港搵唔到了
你有無用埋cupon 退稅加折
見到ins 有007架車開價1850

想問下而家香港邊到有賣? 係咪炒到4千幾
2500應該有啦
邊間?Fb問咗幾間都話無貨
好似銀行中心有

有冇巴打知點解用上面個駁法部車會行唔到,而要用下面個駁法先得 上面個駁法d齒輪帶動唔到條軸轉
想問有冇巴絲見過brickheadz嘅榮恩同鄧不利多
你細gear 轉大gear 唔夠力, 要掉返轉
淨係tax free左
佢話啲coupon要係機場攞
因為我咁岩經過間野先買 所以無預到拎coupon

佢促銷個啲係哂到 無你個盒
其實右下角個盒60617 係咪都抵屌?
8380yen 即係$600hkd左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞