Lego 討論區 (6)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
各位師兄 知唔知今年動漫展有無lego攤位?
5盒市價升咗~二千蚊
唔算太誇張啦
9473 800左右有啦
79014死貨黎
79010 1000左右

原來咁快出到60幾
想問下 INS即係邊度 平日都係去銀中 同 係葵芳磚頭人買開比個仔...
油麻地現時點
lotr tower of orthanc 有冇先
harry porter火車
大貨價有冇可能低過700....
有冇巴打知邊到有lego人仔隻手既散件
最普通既黃色手就得架啦
隻熱狗人匙扣隻手甩左 而家冇左一隻手
如果我想買摩打,邊度有得散買?
油麻地現時點2樓...
呢兩包呢?

另外要留意Hobbit出過兩隻獨家人仔
要買藍光碟先送

不過齋儲Set唔care人仔可以唔理
包5000202咁平
我無行開IN'S, 但我估搵到有賣開technic 既都好可能有
另外要齊既可以上BrickLink 度買
甚至mindstorm 配件我都係響BrickLink 買
香港都有網賣, 無咁平, 自己格價啦
https://www.bricklink.com/v2/main.page
https://www.hobbydigi.com/zh_hant_hk/lego/themes/technic?p=1
特別你要整technic RC
你最好去rebrickable Compare 好你差咩件
咁佢可以export 條list 出黎去BrickLink 度
佢有function 幫你分一兩間商戶買齊你要既件
小心落order 前自己對一對你rebrickable 條list 有冇野漏
export 既時候好容易會漏左件
間鋪叫咩名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞