有個淨係識得發脾氣嘅女朋友真喺好辛苦

106 回覆
34 Like 6 Dislike
做男人做到隻狗咁不如死撚咗佢
女人未到八十歲唔好比飽飯佢食
自問唔喺十全十美,但喺起佢堆朋友眼中,我對佢所做嘅野已經令到佢地好羨慕,無10分都有9分

得你咁諗咋on9 個女仔覺得冇咩野
利申:曾經同你一樣咁on9 以為自己做到101分佢會感受到

佢會成日同佢堆朋友講我做嘅野,有時候佢自己都話喺同知 其實佢喺咪做戲比我睇 一切都喺假

on9 唔可以畀飽食佢食
你好損人不利已
搞到其他男人做d唔係男人既野
搞到女人期望個個男人都咁對自己
屌你 就快女人個西貴過層樓啦 如果唔係 ptgf豬扒都叫千五蚊個鐘
抵撚死
飛撚左佢重新起機
同你講 人係唔知足 知足果個入左佛門
畀左九十九分佢會要一百分 為何唔畀廿分佢等佢問你拎廿一分
渣ga

有無試過喺佢做錯事,但最後喺自己做道歉果個,要哄返佢

你覺唔覺得自己好冇用

覺啊,可以點,之前一直太寵,知道出事啦,已經太遲,改唔到

希望你唔會幫佢埋單啦
男人對女人好,唔喺絕對必然,絲打真喺要體諒男人,唔好成日比一堆無理頭嘅暗示男人,拍拖啊,你估要做咖哩

呢個真呀
都拍緊拖都要估
有咩唔可以坦白呢
唔知係咪香港既女仔先係咁

坦白完 講到明想點都唔做
咁喺我問題定佢問題

如果你呢樣野唔係過份嘅野,咁就佢問題啦
解決方法係兜口兜面屌返柒佢
佢肯改就自然會接受
唔肯改就分手唔好浪費大家時間

話曬都幾年,幾次去到果個位,都喺唔捨得 天生老婆奴
未夠60歲都唔好俾飽飯佢食!!
未夠80歲唔好俾佢知你愛佢多過佢愛你!!
女人就係犯賤!!
你睇下中俄關係就明白

過來人
食死貓個陣真係feel到個拳頭硬左
連佢有野唔順利個陣
聽完佢講晒啲衰野再陪佢諗辦法
都要俾佢屌話「我夠知啦 洗你諗」
真係灰到仆街

兩日前飛左
發現新世界

成日都想食下台妹同韓妹
你要扮下唔care ga ma 都唔識既

一時時,佢心情好就會理下我,心情差 就永遠我錯
我做咩都錯

除左送野比佢就啱 做自己想做嘅野就喺錯
其實我同你經歷好似
Ex 同你女朋友一樣 事無大小都要發一餐脾氣
對佢真係好撚好 但係佢都唔改下佢啲壞脾氣
寵到啲公主病出晒黎 最終我真係頂唔撚順要分手
佢就喊晒口咁話要改 但係我最後都冇比機會佢
分左手無耐同咗現任一齊 性格好好多 雖然偶然都係會有啲小脾氣 但係好太多

巴打我只能夠同你講 因為男仔同女仔嘅價值觀係永遠唔會一樣 理性/感性注定左一定會要分岐
所以一定要接受到一定程度上嘅脾氣 但係如果係太過份
早散早著

正常,我同我個ex喺無爭吵過,大家都喺唔中意發脾氣嘅人,所以有時會忍到好辛苦
試過掉返轉 有個乜都嬲嘅ex(男)
有次嬲我做咩唔對佢發脾氣,問我係咪唔着緊佢先咁
做咩都嬲,最後突然有一日醒悟左,散左之後先發現可以做返自己先最開心

有時候自己一個會更開心,可以做返自己
分手囉戇鳩

睇死你分唔落
不過都好 唔好放佢出黎遺禍人間

你個名 小心出事
個個女人都係咁呀屌,爭在多定少

你識得女人少 我之前果幾個女人都可以任我話曬事,喺呢一個特別麻煩
i know that feel bro
咪扮野啦,你係想搵心靈垃圾桶姐
個個人咁樣開完post
呻完咪又係照舊返去被女食住
都唔係諗住改既
抵你死
利申:次次想d狗公格男朋友或者老婆奴似返個男人,俾埋方法佢點改點做好似叫佢去死咁正垃圾

我喺啊,話曬都幾年感情,話分就分到咩:-我都話左睇下買咩哄返佢
我個ex又係,難得放工/放假陪佢,佢係都要西口西面咁。都放左工喇就放過自己啦,仲要借頭借路發皮氣。又成日都唔鳩理人,一理就淨係講自己野。

諗住同佢平心靜氣傾下?行撚開啦,呢啲女人只會覺得最有問題既人就係提出問題果個人。

最後我話想同佢改善下啲相處態度,佢就即刻起哂鋼發皮氣。我本身都退縮見到佢咁就話當我無講過,點知條八婆仲要連消帶打,我就成日無再覆佢。到佢wtsapp返我果陣,我話希望佢以後生活好啲。

依加我都有第二個女朋友,體貼好多,同埋你對過啲港女,用返啲招對落體貼既女仔到,佢地好易感動到。

性格同你ex一樣 對現任好啲啊,唔喺咁易揾到呢啲好女仔
有得同你出火咪得囉

得性咩 咁不如叫雞,比錢就得,又唔洗受氣
男人對女人好,唔喺絕對必然,絲打真喺要體諒男人,唔好成日比一堆無理頭嘅暗示男人,拍拖啊,你估要做咖哩

我係女 之前果個同你條女一撚樣
係咪賤過女人先

男人做到咁 賤過地低泥
做男人做到隻狗咁不如死撚咗佢
女人未到八十歲唔好比飽飯佢食

一開始唔喺咁 大家都好舒服

得你咁諗咋on9 個女仔覺得冇咩野
利申:曾經同你一樣咁on9 以為自己做到101分佢會感受到

佢會成日同佢堆朋友講我做嘅野,有時候佢自己都話喺同知 其實佢喺咪做戲比我睇 一切都喺假

on9 唔可以畀飽食佢食
你好損人不利已
搞到其他男人做d唔係男人既野
搞到女人期望個個男人都咁對自己
屌你 就快女人個西貴過層樓啦 如果唔係 ptgf豬扒都叫千五蚊個鐘
抵撚死
飛撚左佢重新起機
同你講 人係唔知足 知足果個入左佛門
畀左九十九分佢會要一百分 為何唔畀廿分佢等佢問你拎廿一分

之前有次就喺無比飽飯佢食 又嬲我幾日,一個月都唔知有邊幾日好日子過
我條女又係咁,當正自己係公主,真係屌你老母

好能想分手呀😭

雖然寧教人打仔,莫教人分乛⼃⼀乛⼀⼀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞