有個淨係識得發脾氣嘅女朋友真喺好辛苦

106 回覆
34 Like 6 Dislike
各位巴打拍拖之前真喺要了解女人,同埋唔好太寵,女人唔寵得。

今日又因為無買野食就發曬脾氣,問左肚餓唔肚餓又唔答,之前就屌買太多,有無人可以教我點做
有時候忍唔住屌柒佢,但喺佢又一副我錯曬的態度,真喺好撚辛苦
平時好地地去拍拖,又會因為一啲好小嘅事而亂發脾氣,有無當過我喺人?有時候覺得自己連狗都不如
一隻手拍唔響
自問唔喺十全十美,但喺起佢堆朋友眼中,我對佢所做嘅野已經令到佢地好羨慕,無10分都有9分
一隻手拍唔響

一隻手拍唔響

有無試過喺佢做錯事,但最後喺自己做道歉果個,要哄返佢
發返佢脾氣囉
一隻手拍唔響

你覺唔覺得自己好冇用
一隻手拍唔響

你覺唔覺得自己好冇用

覺啊,可以點,之前一直太寵,知道出事啦,已經太遲,改唔到
一隻手拍唔響

你覺唔覺得自己好冇用

男朋友好多時都係做死狗角色嘅
但佢做得唔啱/過火左梗係要屌啦
真心愛佢嘅就想佢好 想佢改
男人對女人好,唔喺絕對必然,絲打真喺要體諒男人,唔好成日比一堆無理頭嘅暗示男人,拍拖啊,你估要做咖哩
[quote]男人對女人好,唔喺絕對必然,絲打真喺要體諒男人,唔好成日比一堆無理頭嘅暗示男人,拍拖啊,你估要做伽利略咩

你覺唔覺得自己好冇用

男朋友好多時都係做死狗角色嘅
但佢做得唔啱/過火左梗係要屌啦
真心愛佢嘅就想佢好 想佢改

其實我知道,同埋我有試過,但喺試左好多次都無用,到呢家,我用半放棄狀態對佢,脾氣由佢發,自己就唔理佢算

有無同佢傾過下佢既問題 咁拖法辛苦既係你自己 終有一日頂唔順
有無同佢傾過下佢既問題 咁拖法辛苦既係你自己 終有一日頂唔順

之前都幾認同果句忍到忍不住再算 仆街呃人嘅,後生的巴打唔好受太多戲嘅影響,戲喺假,現實先喺真實,最後都喺害自己
自問唔喺十全十美,但喺起佢堆朋友眼中,我對佢所做嘅野已經令到佢地好羨慕,無10分都有9分

得你咁諗咋on9 個女仔覺得冇咩野
利申:曾經同你一樣咁on9 以為自己做到101分佢會感受到

佢會成日同佢堆朋友講我做嘅野,有時候佢自己都話喺同知 其實佢喺咪做戲比我睇 一切都喺假
留名
留名

算啦,學下打老婆巴咁,聽日想下買咩比佢,哄返佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞