純天然健身?用藥(黑魔法)?fake natty or not?

134 回覆
16 Like 10 Dislike
Arnold 都有用steroid 但係個肚一樣咁靚 其實只係用嘅藥唔同
SEARCH 完先發現,睇埋樓主啲片,原來我想操嗰種身形真係要啪藥先做到
介唔介意分享下係類似邊個人嘅physique
我覺得其實用唔用藥唔係大問題 最緊要係而家開始努力食操瞓 就算唔用藥 一段時間後你都會有滿意嘅成果
Ulisses Jr 呢種,不過家下以 athlean x 做目標
大屌哥排腹肌真係好靚 不過jeff都幾正 40幾仲咁fit 仲好似老豆咁循循善誘
oral多數會
因為佢係個compound既第十七粒碳到加多左個methyl group,令到佢唔會比消化系統代謝分解 順利咁落到肝先boost testosterone
不過口仔對肝好毒 食既話睇住砌stack+護肝 打針好過食大細星
利申 唔mind人落野 自己都想落 不過唔鐘意fake natty 同埋落完野控制唔到脾氣既撚屌
佢count唔count做physique好 佢physique既話hgh弄巧成拙啦
ulisses個d master左個form就好開始搵靚source落啦
如果樓主話ffml27 係萬中無一
咁Ulisses Jr 個身材應該係千萬先出一個(全盛時期)
不過我身邊d fd話佢個背唔靚 唔識貨
BTW 排腹真心癲
JEFF 個身形已經夠做,好乾身,又有彈性,而且好多教學真係以安全做主要考慮,好想買佢個 programme
唔知關唔關事,好多人話黑人個肌肉密度高

BTW,佢個髮線……
腹肌靚唔靚,排列整唔整齊,明唔明顯呢d天生基因有影響,用藥都改變唔到
佢少數CARRY到個髮線既
不過都可能關事 佢平時訓練又咁癲
雖然我唔太熟 但都知有紅白粉肌
你連人地飲緊咩都唔知就話人啪anabolic steroid好似唔係咁好喎
好明顯 DSE 中文好失敗,閱讀理解真係唔係個個明

我留意到係「佢飲住螢光水操」同「佢成面暗瘡」

有冇提到「anabolic steroid」?

我意指「不論係乜都好,唔係啪得多就好,有好多人啪得多會爛面」

至於係唔係荷爾蒙失調呢,我唔知關唔關佢啪嘢事

不過如果本身有呢個問題,揀嘢飲就要好小心,就算蛋白粉都可以飲到成面瘡

太多補品亂啪唔代表一定好,唔係啪晒十種就可以變 HULK
呢個post就係講緊steroid
咁你剩係用「補品」兩字我又點會知你refer緊咩
係一個講緊steroid post入面你剩係用補品、螢光水呢種字眼咁人地當然有誤會
一係就用preworkout, whey protein講清楚係指乜野
螢光水=Amino Acid=氨基酸

除咗類固醇之外,一般以為冇事嘅 Supplement 飲得多都係會出事,唔好以為「呢樣唔係藥就得啦」

好似上面條友咁,強調唔係藥唔係藥,講到唔係藥就可以鳩啪咁
飲水太多會水中毒...暴飲暴食有機會急性胃擴張...運動過量可能會橫紋肌溶解症...講真咩過量都係唔好....所以先要更加知多D,健身用藥因為係非法,所以好少人會拎出黎講,但實實在在好多人一直用緊....
https://zh.wikipedia.org/wiki/水中毒
http://cht.a-hospital.com/w/急性胃扩张
https://zh.wikipedia.org/zh-hk/横纹肌溶解症
應該有掛
同佢老死熊貓一樣 都自稱無
不過有無都好 都好難練到佢咁癲
kali 應該都有用
一講用藥成班bodybuilding撚就癲鳩晒
嘥咁多錢練到變型俠醫咁仲要有副作用分分鐘短命幾十年
健美?邊撚度健呀?
班人唔鍾意你地妖魔化用藥咪起哂鋼
唔想人地覺得要靠藥物 唔天然先練到
自尊心受創咪屌你囉
健美從來唔係健康既事
久唔久就有一單有人啪藥啪到器官衰竭而死
唔好話啪得少就無野 唔好話做咩過量都會唔好
事實上用藥啪少少對身體已經唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞