純天然健身?用藥(黑魔法)?fake natty or not?

134 回覆
16 Like 10 Dislike
以前聽講過,一支都要幾k
飲到爛面已經知佢入面個荷爾蒙亂晒

利申︰醫生開過類固醇,食一個月,停一個月之後爛面,好明顯同平時嘅暗瘡唔同
親眼見過人落嘢
由青靚白淨 到 見住塊面爛到要帶口罩操
爛面就唔一定係關supplement 事
同埋你所講既蛋白粉都係supplements 一種 你咪講到自己好撚clean啦
Protein 入面都有bcaa
撚有講我好撚 CLEAN,你閱讀理解合唔合格?

爛面唔一定關 Supplement 事,係
但係要爛到成面都係含膿瘡,一係就佢平時已經有問題,如果係咁主要會係面上面
如果係啪嘢啪到咁,會延伸到其他地方

老實一句,比賽班佬有冇啪嘢我唔敢講,但係好多嘢都係人哋做唔代表自己都要做

我自己覺得飲粉已經好夠點解仲要啪其他嘢?

冇人阻你用大量 Supplement,見過有人用完之後操靚咗,有人用完之後都係一舊屎,自己要乜自己做咪得。

定係想人認同用大量 Supplement 真係好好?真係對身體冇事?
呢啲未了解都唔會用住,個腸胃本身唔好
但係去到比賽又會立即青靚白淨,好神奇
見住佢飲住螢光水
除左蛋白粉 其他一概唔用

收皮啦
咩都唔撚知就話人
蛋白粉都有bcaa
人地邊飲邊操都就係飲緊bcaa
食supplements 係好撚正常
你咁講飲protein 都有副作用啦
你個on9仔根本未分到supplements 同用藥 就係到話人飲瑩光水
不過除左膊肚 奶頭都睇得出
你話我反唔反對 唔care 身體係自己嘅
老左就好易睇到用同無用既分別
寧願用d天然增肌法都好過用藥啦
好似胡cfu話齋 健身健心 不過佢徒弟都用藥
係呀,食 supplements 好正常,但係有健建議份量?

係一邊操一邊成支隊,之後成塊面爛撚晒,咁叫正常?講緊係成塊面冇執好肉WO?有皮膚嘅地方就有暗瘡WO?

如果咁係正常真係冇嘢講

食 supplements 係正常,呢點我認同,但係食多咗會點?真係好似啲人 SELL 咁講,食多咗自動排出體外?唔好傻啦。

可能我講得唔夠清楚,食嘢唔係問題,一但 OVER 咗就會出事,而爛面好明顯係個先頭

或者巴打你好撚專業好撚大隻,但係要啪到自己身體慢慢出事,真係唔好搞

基本上所有非天然 supplements 都有副作用,所以先有建議份量。

如果你覺得我唔識份 supplements 同 藥,你鍾意啦。
朋友係佢度做,真係減到肥,瘦好快,但係要跟佢做法,比如食飯唔食汁

奶粉呢啲 supplements 會叫你買,食水深

其他就唔知,可能我朋友唔係佢嘅重點徒弟
唔操腳 操腳咁撚爽都唔操
見到上面班巴打話用bcaa whey就當係用藥真係 其實基本上用口服嗰啲就唔係所謂禁藥
仲有話咩men physi望落去只算係精壯嗰啲都有用藥 其實鬼佬men physi根本已經大隻到痴線 喺華人眼中已經係佢地成日講嘅一舊舊好核突嘅程度
其實要練到一般人眼中好fit好靚嘅程度根本冇需要用藥 不過用藥都只係好平常嘅事 冇需要妖魔化 而且都只係人地個人選擇 最緊要搞清楚目標同後果
利申 健身新手
只能夠話佢有佢做法,係瘦呢 PART 真係有用嘅
大把人唔理後果,差個香港唔易買,唔係應該好多人會用藥
口服禁藥都有好多 而且口服比直接注射更危險

口服類固醇的危險
https://youtu.be/VqcLJL7Mlcc
用藥其中一個好明顯特徵係LIN頭會縮到超細, 幾乎睇唔到
唔係凸起乜?
唔係依家係咪D藥改良晒, 唔再係阿諾年代咁既樣
好多超乾身又超大隻又CUT, 硬係覺得人類好難做到
可能我廢
好似唔係, 你睇相個兩粒LIN 頭距離闊左, 要放大張相先搵到LIN 頭
我自己覺得器械都有改變,研究又多咗
我仲停留係用藥個胰臟會肥大果個層面, 但近年見好多鬼佬感覺似有落野
但內藏無肥大. 可能藥物科技已經唔同晒.
用藥 PCT做得唔好 有機會出現女乳(脂肪乳)多數做手術切左多餘個d脂肪 就唔會再有
DEREK ANTHONY 已經係內臟肥大,水牛肚
內臓肥大應該係HGH造成既 ,藥都分好多種⋯當然副作用都唔一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞