DC預定仆街作Shazam官方照

225 回覆
160 Like 22 Dislike
冇搞咁多野啦dc
chuck 當年神作,好笑到仆街
超市救地球
其實當年大台有無買埋Chuck嘅season 4 同 5?
龍門任我擺!
我都係半個dceu fans
一樣係照屌jl同ss
拍下搞笑片都仲可以番身,認真拍就真係收得皮
呢套拍得差,當然會恥笑
拍得好,笑得仲勁
m撚101%成最大贏家
DC 動畫電影導演與 DC 電影分鏡師傑·奧力偉(Jay Oliva)曾透露查克·史奈德(Zack Snyder)的原始 DC 電影計畫是以《超人:鋼鐵英雄》(Man of Steel)作為第一章的五章節作品,

1. 超人:鋼鐵英雄
2. 蝙蝠俠對超人:正義曙光(Batman v Superman)
3. 正義聯盟(Justice League)
4. 正義聯盟2(Justice League 2)
5. 未定名電影

他並以《哈利波特》(Harry Potter)作為例子說:「注意到《蝙蝠俠對超人》是如何緊接著在《超人:鋼鐵英雄》之後的嗎?就像是《哈利波特》的第二部一樣」,不過可惜的是他並未透露第五部電影的名稱。

上週又有人嘗試詢問傑,希望可以透露更多細節,不過他依然無法分享,但是他是這樣形容這個計畫:「史詩般宏偉,富有情感,令人愉悅且難忘的」。

https://twitter.com/jayoliva1/status/996961088120930304

https://www.facebook.com/DCMovieTV/posts/2100305056920637

joss whedon

柒到
原來唔係話超人三部曲咩
件重甲型到仆街喎
咪係肥厚裝甲型到漏油
世界末日帶住fatman夠食三個月
邊個做billy
原本係拍MOS2(二部曲)先,之後再拍BvS(三部曲),但on9華納想快啲出出BvS,咁二同三合埋左一齊變做BvS

好似係咁
屌你老母...
造型柒 都算!

Black Adam 明明係奸Latino 樣
點撚解會係the rock 呀仆街
其實Billy既表現重要過Shazam
未睇過佢啲戲
宗師無死 雷神三咪片尾佢咪出返來
預埋你話Thanos襲擊隻船 宗師唔係隻船到

watchman選角..唔知係咪..

watchman選角..唔知係咪..
好撚好睇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞