DC預定仆街作Shazam官方照

225 回覆
160 Like 22 Dislike
好染
DC真係冥頑不靈 DCEU已經失敗左都仲要拍落去
要賴到幾甘先肯收手
識佢老鼠咩, DC狗真係覺得好多人想睇佢D二打六角色
好多人睇一幅圖就睇死唱淡
好事嚟嘅都,無期望出到嚟口碑壓力無咁大

利伸雙修會睇
睇件衫衰過d cosplayer就知低成本啦

佢套戲服仲好似停留係90年代咁
Marvel 可以將Doctor Strange, Antman呢啲無人識嘅英雄拍得咁型,唔知DC拍又會點
JL出晒最出名個幾個
超人,batman,wonder woman ,flash
都仆街啦
挑戰綠燈俠?

呢個角色無記錯係dc版既魔法大師?
Dc 魔法大師應該係dr fate
但唔緊要啦,反正宜家魔法英雄 一講起d人都係諗起奇異博士
google下先
Lm 等睇child 登被binc
就算d套真係唔錯,因為觀眾中得伏都可能都係唔入場
中得伏多
賣弄無知
然後搏取認同
屌 可唔可以搵個後生靚仔d嘅嚟拍
拍得差都可以睇吓個大隻仔着緊身衫激凸
屌你 搵個核凸佬拍
明明細個果時marvel avengers係香港都唔出名,電視都係播xmen ,spiderman

點知依家風水輪流轉
佢夠唔夠superman打?
會唔會入埋Justice League?
Shazam打贏Superman
Superman零魔抗
DC堅持要用muscle suit黎營造comic accurate既形象 搞到又肥又腫咁...好心學下marvel將啲衫現代化啦
轉左設計師 mos bvs ww jl果d造型都好靚
Bvs batman flash既造型就睇你點睇啦
但superman jl batman ww既造型都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞