DC預定仆街作Shazam官方照

225 回覆
160 Like 22 Dislike
好中意batman bvs件肌肉衫 同jl開頭敦起到個pose
好有細個睇animate同漫畫嘅感覺
雖然真係幾撚肥
其實我覺得都唔係咁差
dc 狗話呢d 叫大隻呀
改衫/設計黎講, 呢套真係比較差(無改漫畫任何野)
aquaman 同ww 改到好撚型
可能到時戲內加特效會好睇啲
DCEU 電影根本就嘥撚氣
對dceu 電影嘅期望係0

因為溫導演, 比最後一次機會aquaman
aquaman 都仆直嘅話, 真係執撚咗佢, reboot 算

呢套Shazam ....
又chuck 又the rock
睇個cast 都爛到仆街

The rock 同叻哥一樣
有佢地出現嘅戲/節目都只會係垃圾
變咗日漫改編d電影版好cosplay feel
I still have hope
不過我真係好期待溫子仁套Aquaman 但連預告都未出
依套野好似由開拍到拍完都無咩人care
睇youtube cm對呢套衫既意見好兩極
所以唔明點解水行俠閃電俠呢啲套衫都接近現實啲,但係超人同蝙蝠俠就要跟足漫畫個樣 所以睇佢地兩個好似睇卡通咁
Vulture真係俾marvel studios點石成金,如果跟足漫畫套衫實俾人笑到面都黃 falcon都係同樣道理
我覺得美國隊長啲衫真係成個mcu改得最好,套套都咁型
最多只可以講無咁柒,同marvel最靚個d無得比
Marvel最靚係邊d?
奸角
vulture
yellow jacket

英雄
隊長第二集一開始個套
war machine
falcon
Vulture真係俾marvel studios點石成金,如果跟足漫畫套衫實俾人笑到面都黃 falcon都係同樣道理
我覺得美國隊長啲衫真係成個mcu改得最好,套套都咁型

唔認同,因為復一
你啱,計漏左添
超人都叫做終於收返埋條底褲
batman 真係柒撚到仆街
肥姐
特別係bvs打超人件重甲,今時今日仲跟返漫畫大水桶
學下人地ironman啦
隊長套衫最重要原來係條格甩底belt

bvs個二套設計根本好跟當年漫畫,即係out
復一真係 廉價cosplay
我覺得除左個身型
條"眉"先係最戇鳩
之後果d batman 條眉都無咁撚柒
呢條眉係咩表情都唔match

以前都冇留意,你咁樣講一講
其實果陣睇無覺得咁柒
而家睇先知差咁遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞