DC預定仆街作Shazam官方照

225 回覆
160 Like 22 Dislike
最多只可以講無咁柒,同marvel最靚個d無得比
Marvel最靚係邊d?
奸角
vulture
yellow jacket

英雄
隊長第二集一開始個套
war machine
falcon
我覺得分金屬感同服飾黎講

服飾我覺得還原度高又現實既DR STRANGE 同CAP
Ca2 suit 我都認同係靚既 但其他感覺一般
不過靚唔靚呢d好主觀既 唔同你拗邊個靚d
我自己就覺得superman件suit整得好有質感 好多detail倍 好中意佢套suit. Jl batman套suit都參考左arkham knight 有d機械feel好正

你係要講到超人同batman會型過vulture,yellow jacket 無所謂

不過要搞投票結果係點就
Bvs 同JL 棄左果個cyborg 同flash都好睇過電影個look
件suit好唔好睇純屬個人喜好 投票結果係點關我咩事
一開始已經無特登比較marvel dc 係要格硬拉埋dc話唔夠marvel好睇 都唔知咩心態
如果係定位笑片應該有啲機會
鐘意chuck
肌肉紋理太多又谷到行咁 真係好肉酸
最慘係連下面條J個到都要特登整凸佢
根本0美感
成日覺得依家個batman同其他幾個好唔夾好唔統一咁,變到好大隻好漫畫咁,定係ben個身型搞到咁
應該係suit既問題
你見佢bvs入面做gym個scene個身型都幾fit
我覺得ben man無問題
好過bale喎
agger
especially fat man
諗起BVS Batman件肌肉衫
肥仔batman套suit都吹奏
公道講dceu最靚嘅suit係superman ww唔錯
batman就連個蝙蝠logo都係肥仔
Batman Tactical suit係唔差 改善左睇落腫漲問題
Chuck好正
Shazam幾岩佢做
係好咗 但係同arkham系列比仲差好遠喎
仲有副眼鏡同埋換完衫之後完全無表現
套suit無表現真係 我都期望有日dceu batman套suit係型過ak果件
DCEU既Batman係特別重漫畫感 同JL其他成員行寫實形好唔同
美國隊長同雷神套裝都唔肥唔腫大
但好睇得出肌力爆棚
係連登討論DC根本嘥撚氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞