其實你地對事唔對人真係好咩?

543 回覆
40 Like 285 Dislike
絲打訓教未?
有棍的ching
No ching, is cda
Ching你地老母咩
我就由始至終都係嗌巴打
Ching呢個Term真係可謂入侵得最成功嘅垃圾字眼
佢希望好似卡通片咁 主角講一大段野可以感化到奸角
其實又老實講,樓主的確冇必要強調自己係絲定巴,強調咗係絲其實唔會為你帶黎任何好處
今次俾人鬧嘅原因都係你強調自己係絲先會搞到咁
再老實講,你喺FB IG強調自己係絲嘅可能會有一咋厹衝出黎護航,反而喺呢度你唔強調性別,純粹講件事嘅可能都仲會有人撐你
其次,希望你可以注意吓你自己講嘢嘅口吻,唔好講到同我地講嘢要自降身價咁巴閉,呢度嘅人無論就算係公司主席又好,政府高官都好,冇人想知亦都冇人想理,而亦都唔會有人會因為呢啲嘢而就住黎講嘢
最後,其實呢度唔係得你一個係絲,唔好以為你強調係絲打就會有人出黎護航,我地其實人唔講係因為認為冇咁嘅必要咋
最後,其實呢度唔係得你一個係絲,唔好以為你強調係絲打就會有人出黎護航,我地其人唔講係因為認為冇咁嘅必要咋

我等你個故呀
早晨
想睇故
夠膽留tg
大家單對單討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞