其實你地對事唔對人真係好咩?

543 回覆
40 Like 285 Dislike
有冇懶人包?
傻仔不嬲男女都叫得架啦 係佢先衝出黎話自己係傻妹
仲有佢強調恰女仔 濫用自己女人身份 恰女仔就錯恰男仔就冇咁錯?
隔住個Mon 都聞到港女味

其實係連登,就算你係女叫你Ching 都唔會少忽肉,而且又一向都係咁叫,無謂嚟強調,你強調咗咁又會點 有着數你拎?

買舊臭豆腐仲好笑,六十幾蚊,你都俾 除咗傻,我都諗唔到點樣可以形容你,你唔拎佢啲野,直接走,佢係吹你唔漲,大不了就搞大佢,橫掂係佢死過你

你係咪平時好少出嚟社會做野,定好少出嚟接觸社會,定係由細到大俾人氹慣,寵慣嘅小花

原本都唔太想幫口屌你,不過你真係抵屌
再講,你之前俾你條仔咁樣蝦,咁都唔開佢老尾波,真係幾忍得下

我都幾佩服你Ching
咁都有罵戰
連登唔係認真撚應該上嘅地方 上嚟前請學習以玩笑目光對待連登仔講嘅嘢
再嚟你嘅topic實在同你男定女無關 加上連登又仇女人 就緊係狙住你

利申 藍字絲 廢事俾你話我係男嘅偏幫連登仔
講真呢到班人最鍾意笑人仆街 要取暖嘅返fb嗰啲啦
雖然唔知發生咩事 但咪咁認真啦 佢屌你 你咪屌翻佢lo
咁點解唔可以用「恰人黎拎存在感」係都要用「恰女仔拎存在感」
佢擺到明係強調恰女仔係錯 唔係強調恰人係錯喎 用得恰女仔咪姐係佢覺得女仔係弱啲 唔可以恰囉

囂張又自豪又有成功感
你係咪講緊樓主啊 佢好串咁話回po係自降身份 當左自己係公主咁
仲有係佢自己去另外一個巴打個po到留言話要單對單咁屌人 邊夠佢囂
去做完野翻黎個post已經成11頁
一路追post真係笑到我仆街
去到余光中果度真係,大笑左出黎
直頭講埋經都有

一早就叫你潛架啦
你言語之間比我覺得你有睇過哲學
但睇完個腦都消化唔到,或者呢d就係天份問題

你係真心睇得明哲學既話,呢個post根本唔會存在
之前你同人嘈果d comment都唔會存在

連登係一個好地方,比你知道呢個社會就係咁,你唔識呢個社會既玩法,以後好難立足

簡短總結:樓主真心柒
未追晒post但呢句
講真真係知識分子邊到care網上留言 根本don't give a fuck添 因為佢哋紮根於現實生活 而呢啲comment又根本影響唔到佢哋生活
啱啱剩係睇#1都好聲好氣留個言 而家...
好想知樓主幾多歲
但你仲應緊喎 絲打
正宗姣婆守唔到寡
自己攞嚟賤
咁多年黎由高登到連登都係有樓主呢種認真又傻傻尻尻咁既人出現
次次都好撚好笑
睇得岀你份人幼稚玻璃心又好撚蠢
一早潛水咪冇事
講左咁多次唔想回應
係要衝岀黎柒
唔知價就去買都算
冇人迫你要俾個100蚊
醒少少既都識即刻走
係都要話唔要好似好衰咁
真係好撚蠢又on9
講事實你又發曬脾氣
你都係死返5p取暖啦臭閪
屌你老母咁撚小事就係度吠

你小朋友黎?

好心你頂唔順未唔好上黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞