其實你地對事唔對人真係好咩?

543 回覆
40 Like 285 Dislike
cda一定好有經驗
真係好想較量下
希望聽日報紙頭條唔會見到你啦
請尊重!謝謝!

唔明點解你可以對樓豬咁高質嘅絲打有性幻想 可以係床聽下佢講哲學嘢都好幸福了
尊重啊 係你面前位巴打有血有肉

利申 唔係絲打...bada
佢俾個男朋友郁手郁腳又格硬口爆都冇事啦

樓豬真係好堅強 未見過咁堅強嘅女仔
其實你地對事唔對人真係好咩?
樓主睇完就可以放下
事實上根本唔洗咁嬲
好想一路聽樓主讀余光中條廢老啲新詩

某夫人畫像 ◎余光中

歐洲風精品店的大帝國
佔領了全世界的機場
LV,Gucci,Fendi,Bulgary
不用英文,用法文,意大利文
都無力叫她回頭一顧
最俏,最夯,最酷的時尚
也追不上她矯捷的健步
而她急於擺脫掉隨扈
反潮流一般急於追趕的
是最慢最苦最土的貧童
那些弱勢弱智化外的孩子
把他們擁抱熊抱在懷中
她投身其中的窮鄉僻壤
荒脊得種不出選票,鈔票
她排隊總愛排在隊尾
入座常常不坐在前排
她的奢侈是體育和文化
一球精準地投入雲門
眈眈的鏡頭再尖,再快
也捉不到半粒克拉的首飾
對名車,遊艇,盛宴或豪宅
慚愧,她真是無趣又無知
她眼裡似乎無貴又無富
這未免太過不近人情
你要去找她說情喬事嗎
我勸你別費事了, 聽說
她家透明得藏不了八卦
卻又閉塞得沒有後門
時裝界,美容界,狗仔隊
真掃興,都不知何處下手
百年難一見,你真的,我問你
要把她換一位夠濶的夫人?

正撚到 貼地到呢
你自己係就算啦 又要拉埋全世界落水
樓主你其實唔使向全連登講你認真撚+戇鳩
你得閒同人口同鼻嗌不如揾下嘢增值自己
唔係個個都成班金鐘連登仔咁屎忽痕同你嘈

首先上得網男女身份都冇乜關係
男又點女又點?
你想講你俾人當男所以你就覺得身份地位低咗?
定係覺得又係咩覺得人哋貶低女性?
咁你好人好者做乜鳩強調自己係女?
有冇諗過ching只係慣常網上稱謂
又唔見你屌鳩人英文裡面men做"人們"嘅意思?

另外多得你啲神邏輯令一部份人對於香港女性嘅印象又多一重負面看法
相安無事突然起火頭
可能你真係"睇唔過眼"先屌
不過你又要人哋好地地要突登tg pm同你拗埋呢啲毫無建樹嘅問題
你不如每日三省吾身諗下自己幾咁戇鳩先打得出呢幾篇嘢嚟揾人同你開拖

BTW學你話齋, 不服來辯
我個水泡同我原本個女朋友好fd,兩個真係兩姊妹咁。但係我原本個女朋友好乖女,而個水泡就比較淫底。
咁幾個月前同我女朋友鬧大交,佢頂我唔順,話我成日唔信佢佢好大壓力,原本我都以為有得掹,但係佢同我個水泡傾完之後就好決絕,死都唔肯一齊返,要做朋友。咁我都keep住有同佢傾計,但佢真係唔再當我係男朋友。
接住落黎個一個月我都好絕望,日日都好唔開心,想喊都喊唔出,好彩水泡係接下黎個個月成日陪我傾計,又同我出街周圍去。我先冇咁寂寞。過左冇耐我同個水泡一齊左。但直到個陣,我都仲係好掛住之前個個。對個水泡一d感情都冇。有時同佢出街都會覺得有d煩。
但自從上個禮拜同佢扑完之後,我就慢慢對以前個個唔上心。越黎越愛個水泡。終於到而家我進入比人撚狗既狀態。佢成日都話我地好對唔住我舊女朋友,跟住就若即若離咁,搞到我個心仲痛過之前。
點解我唔愛你個陣你就痴撚住哂,搞到有次我差d想打撚柒你,但我愛你愛到入骨時你就要撚返我狗?女人真係好賤格,全部都只係沙包,肉便器,家務機。

返你既感情台啦 一蟹不如一蟹
發現撐樓主既都係蒲開感情台
如果係嘅話應該真係M女
見到自己畀百人圍屌
爽到高潮眼都出埋嚟
https://lihkg.com/thread/654686/page/4

我唔想
佢逼我
我喉嚨痛緊
驚有菌
最後佢見我咁
放開我個頭
完全係AV情節
樓豬如果夠M 超正
我係m
但喉嚨痛真心唔想
Sm係雙方面溝通
唔係一方洩慾

樓豬真係衰妹黎 原來真係m 係到引我地屌佢
貢撚淫!!!!
所以咪話啲人對佢好好 好友善囉
好過你做人肉便器啦
一雞不如一雞
潛水吧啦仲留咩tg...
想像到哲學大師樓豬嬲到震忍唔住開po個樣
扮假膠依招都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞