梁天琦哽咽:「幫我照顧香港,知唔知道?」

661 回覆
2635 Like 211 Dislike
係哭有咩用, 一係將行動升級, 一係走佬去外國, 如果韓國同台灣好似你班廢柴淨係哭, 民主社會根本唔會出現
五毛「一座大山」

照咩顧香港,真係以為你一條友可以改變香港既前路呀
老闆響呢方面無出指引,佢哋唔識應你
呢個鐘數佢老細應該喺夜總會飲緊茅台
我無講過架,唔好亂代入
不過叫港獨既人,有無想過明天架
定係只單純討厭現在?
唔係有句支那沒有無辜的嗎
要加上例外?
跌左落地仲想拿番渣沙

慳d啦 香港洗撚你照顧咩
五毛ot到咁夜 有冇ot錢架
見到成班連登港獨廢青咁嬲但 除左周圍話人五毛就乜都做唔到 真係好爽
五毛開OT 領導開香檳 五毛打飛機 領導屌靚閪
https://lihkg.com/thread/669724/page/1?ref=ios
亂指5毛後,已經分唔清邊d邊d假啦
0紀錄五毛帳號
扮狗笑
香港英雄梁天琦
要加油
蝗婦抵壘生咗個b有三粒星但帶返係大陸住大陸長大 咁你都當佢係香港人?
我之前講過何為香港人 係香港長大對呢度有歸屬感認同感 願意為呢度付出貢獻甚至犧牲 佢就絕對可以被視為係香港嘅一份子係香港人
呢個係建基係公民民族主義概念下嘅香港人身份認同 就同美國講美國價值美國夢一樣 天琦追求嘅其一就係呢樣
監躉點照顧香港
所以入咗要坐嘅盧建民咪同成功脫罪嘅林傲軒講「幫我照顧香港,知唔知道?」囉
係咪唔識睇正體字呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞