梁天琦哽咽:「幫我照顧香港,知唔知道?」

661 回覆
2635 Like 211 Dislike
香港出入口有一半來自中國 7成遊客來自中國
你鍾唔鍾意都好 好多人靠中國野開飯 獨立割trade咁有關個班人番咩工
同你一齊出街食屎 定去新界耕田
係囉出得嚟嘅都同五毛一樣係盲毛智障傻仔冇獨立思考能力
總之班搞事嘅一定係比人煽動嘅
都係睇特首架姐
特首奶共就更加咩都唔洗唸
點解香港會變成咁
你唔講都唔記得泛民主派幫香港爭取咗民主幾十年
司徒華好野! 平反64! 嘩! 拍手掌! 散會! 2012雙普選! 上北京!
泛民真係真心為香港㗎
我屌你老母 你老母做雞比狗屌
00後仲讀緊中學你預期啲咩
無論如何,撐抗爭義士
冇咗中國就咁驚死 呢啲咪愈嚟愈依賴中國嘅結果
同古時吸鴉片 現今食煙飲酒打丁一樣
𠵱個post block啲傻閪block到手軟
其實你呢d人係咩心態?
當自己耶穌咩講到咁偉大
當初唔係啲支那人黎又炒樓又攞着數而家會物價高漲?香港人洗捱得咁撚辛苦?要share自己既野?
無左你老母仲好,唔駛生你條狗雜種出黎獻世
屌你老母仲撚厚啦,做五毛做到咁撚出名
兩個支那狗黎香港生咗個仔 咁個仔係香港人定支那人
矛盾了
盧健民好撚慘,樓主你正仆街咁都搞錯
只係想講,佢地本意係為左咩先,去到宜家咁,係咪有必要落井下石啫!
乜撚野清蒸小雞雞,米線王子,仲未有dewi果幾隻過街老鼠,屌佢地老母都屌到口臭,現實無存在感到要上黎博屌引人注意,死撚左佢算啦,鄧佢地老豆老母羞家
慣啦 捐款收唔到 而家區區一句又有咩所謂喎
唔明仲哭喪有咩用, 從來反抗暴政失敗的下場都悲慘收場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞