梁天琦哽咽:「幫我照顧香港,知唔知道?」

661 回覆
2635 Like 211 Dislike
咁你覺得中共係唔係正仆街?
香港國際大都會 開放唔野蠻
單單哩一點巳經係重點啦
再者
支那水 入面又有屍體又有乜又有乜
有時要唸下自己quali 唔好沖出黎柒
on9 連登俾負評佢, 會自動加多幾十正評
點解香港出唔到一個梁天琦?點解喺支那出世都識為香港但反而真正喺香港出世既就冇呢份覺悟?
諗起前幾日有個post叫做上帝同你開既玩笑,我而家已經諗到
甘願為香港犧牲但係喺支那出世
每年真金白銀買屎水再自行過慮到可飲用程度
食物全部都係同人買入貨 一部份蔬果部份比例係本地耕種成品
香港未主權移交都已經係外企跳板 反而移交後大量中企同樣借香港做跳板跳出世界
驚你睇唔到大字打多次
屎水同食物係真金白銀大嗱嗱買架 生意嚟架 唔係中共恩賜呀
梁天琦照顧過香港d乜? 我淨係知佢搞到好多後生仔女要坐監斷送前途。
又唔見97前香港咁多不滿
窮,弱 邊個攪到咁架
綜援係黎support香港人既
支那狗又要黎搶
地少人多巳經唔係第一日既事
個問題出現咗未解決不得止啲支那狗又要增加壓力搶埋一份
而家排公屋都要等5年
有腦都唔會問點解歧視新移民啦 有眼睇既
醒少少唔洗俾人屌
你同個八婆咪又係同一班人
你地咪就係想香港人內閧囉
扮咩撚呀?成班五毛係到轉移視線
啲五毛上連登做乜尻
係到打飛機又唔會改變到連登仔
死翻去Facebook
仆街波台走狗以為扮假膠好玩,抵比人點為5毛
所以我都有講 仲要睇時機 而確實而家並唔係時機 至起碼政制都未能夠做到全面選舉選出嚟由香港人自己話番事
講到好似同佢立場唔同既人全部都係危害緊香港咁 得佢先係真心為香港
唔將香港民族發明出來,呢班愛國者就等於白白犧牲了
真係可以好恐怖
唸住呃到自己就呃到人
呃唔到又要發爛炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞