梁天琦哽咽:「幫我照顧香港,知唔知道?」

661 回覆
2635 Like 211 Dislike
所以香港人一定要出聲屌
樓主智障?
你話你係香港人呀
咁我咪問你有冇為香港人付出咩呀咁
一味話人地冇付出
又係到扮哂野屌9支那人 屌完又話義士冇付出d咩
冇錯 禍根係莊豐源案 再追前啲就係信錯中共真係會一國兩制港人治港高度自治 再再追前啲就係當年前途談判冇堅持三腳櫈香港人都要參與有份傾
所以你的確冇講錯係自作孽香港人而家要自食其果
一樣你老母
澳洲永久居民你老母
支那人點都唔會成功擺脫到自己係臭支那人
如果係擁護香港利益既話 有咩理由唔支持 唔通侯志強呢啲係本土出世 所以就要支持佢地咩
出賣香港利益既,就算係香港出世 都係敵人 至於唔係香港出世既,一律係外人
新移民貢獻最多不求回報最冇做錯
最好班自私本地人死晒就最好
啱唔啱聽呀中港澳人
講得好岩
唔撚通689因爲係香港出世 我都要支持佢呀?
屌 97前香港俾咗英國夠唔關支那事啦
又話一國兩制50年不變 即係未到2047香港都唔關支那事啦
咁點解而家支那又要叉隻死人腳黎香港呢 唔關事架嗎你話既
on99關出生地咩事?英雄莫問出處識唔識?
好ya,入黎可以block 5毛
呢啲post好正
直線引五毛出黎比人block
咁689係香港出世係香港人 係你支唔支持佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞