[金洲勇士 - 橫掃火箭] 2017-18 NBA季後賽討論區 (89)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
一場俾人1on1廿次 又唔同講法既
不過都覺得curry應該進取d 睇返呢2場d 3分都麻麻地
1/5 1/8
是撚旦喇

今日唔知聽日事
呢兩場佢嘅作用就係做誘餌
防守引CP3 Harden無限1on1, 進攻負責拉開俾KD單打
第一場Work咗, 第二場箭加強咗ball movement, 班射手起晒Q
所以今場就算Harden冇乜手感都夠分贏
如果Kerr下場仲係咁玩法, 好大機會係咖喱根本未恢復到100%, 所以勇冇得唔咁打
Jr 咁推法NBA 都唔加罰禁賽 我屌你老母啦 如果我塞horford 唔係落地落得好 福大命大 呢下有機會收山啦 垃圾銀仔唔覺禁賽 仲有湧個Green 打架咁款都唔禁
Jr 咁推法NBA 都唔加罰禁賽 我屌你老母啦 如果我塞horford 唔係落地落得好 福大命大 呢下有機會收山啦 垃圾銀仔唔禁賽 仲有湧個Green 打架咁款都唔禁
正解
臭G正一弱智仔,76人垃圾球隊,三十分鐘內唔應我就當係

三十分鐘內回應我我對住欣宜自拍打飛機
搵佢做咩
嚇撚死我咩屌你
叫佢老母俾返條皮帶我
佢老母係杜Auntie 咩?
好想幫手召喚佢
咁耐無上應該死左
on9太陽
今年邊個係榜眼
邊個就籃球生涯終結啦
Tradedown啦,撚樣
比臭G一啲私人空間喇

佢已經好毒日日捕係到mon post架喇

依家有野做唔係到咪幾好
agger igor+booker+doncic
雖然目標係贏一場作客
但係火箭呢兩場守無球做得好好
如果再破唔到,睇怕都要用 Curry KD P&R
其實大家點解可以咁撚得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞