[金洲勇士 - 橫掃火箭] 2017-18 NBA季後賽討論區 (89)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
Curry Thompson 打得返七成都夠屌打火箭啦

邊有可能場場都死火
Curry我覺得真係唔奇

話分兩頭你都唔可以期待jh cp場場咁低分

如果雙子星發擇得好+射手群做到野都有得玩
cp3 場場低分有乜難?
game 1 下半場隱形, 靠最尾刷6分上刷高命中同得分
Houston targeted Stephen Curry on 23 plays tonight. It’s the most in a game this postseason. He was the primary defender on 20 plays in Game 1.

火箭今晚鎖定單打Curry共23回合, 創季後賽新高. G1他被打20回合.
場場16分

冇可能
cp3低分先好,佢爆得分多數無好嘢
今場83%
我錯
但外圍佢一定有貨賣
cp3 場場低分冇可能
反而curry 有可能?
無敵
cp3低分= 太好了!爆得分多數無好嘢
cp3高分= 太好了!爆得分carry隊友
三四十一定冇可能

唔係話佢廢 佢除左第一場復出跟本狀態唔好

當然如果吹奏勇士開心d 我咪講句佢下場一定四五十分 勇士必勝
今日真係熱血贏波

Rocket tell us that warrior is not unbeatable

我心入面團火要爆喇
curry 根本食左屎, 講完
但cp3 本身就係屎
最叻批屎眼
其實都幾撚成功

淨係防守都消耗佢勁多體力
cp3場均16分冇乜所謂
佢攞雙位數assist餵好班射手嗰陣火箭先係最強
況且勇冇乜邊個佢打得入, Looney都守到佢
但Kerr下場再唔調整, 有機會真係廢咗Curry
唔講哈少唔會場場3分15中3?
講如果論根本無意思
其實下場湧一定唔會咁soft

咪比我地班反湧同箭撚打下飛機囉 你地臭串左咁耐
目前黎睇只要火箭真係做到針對性單打既話
咁curry體力消耗夠大 d三分keep住交唔到貨既機會都幾高
已經唔講curry本身係進攻時都要俾人追死先拎到波
But Lebron can be beat by Celtics
Zaza條仆街又上場zip對方核心隻腳,好彩登子落地快,屌!
呢兩場除咗唔入三分, 其實d剷籃算還好
上場輕鬆打harden, 今場1on1 Capela都入咗幾球
係唔明今場點解死都要俾kd單打
明明位都未攞好, 鳩傳to俾箭打反擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞