土 (131)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
其實宜家都係第三星期姐
有無統計過平均第四星期打後票房仲可以上多幾%?

如果對比番mcu一向數據 本土起碼攞多大約1.5億
宜家係唔係肯定左18億?
其實如果海外可以拎多1.5,本土5千萬己經心滿意足
依家資料係星期5 17 預計weekend後18
睇黎三個JL係一定咁濟
對比tfa 佢完第四周全球9億 本土8億 17億幾
依家iw 未計第四周末全球11.3 本土5.7 都係17億幾
其實領先緊
本土明顯拖後,正常,始終星戰係美國人心中地位又唔係marvel可比
本土我諗比盡都係bp咁甚至無
廿億應該啱啱好 仲要上多起馬一個月
希望4會再勁
4個release date靚過iw
同個月上既片係john wick 3, RR套比卡超同阿拉丁
domestic應該冇BP咁勁
Domestic: $573,607,959 33.5%
+ Foreign: $1,136,500,000 66.5%
= Worldwide: $1,710,107,959

1.7B
Fox's release of Deadpool 2 brought in an estimated $53.3 million on Friday, topping It's $50.4 million opening day to become the largest opening day for an R-rated film ever.
Bp而家尾水係睇有無得上7億
Iw好彩嘅可能低少少
話哂而家先3星期
仲有兩三個weekend可以上下
最大問題真係差不多時間有solo同deadpool分薄
呢期幾多大片上..IW之後DEADPOOL2 同SOLO...之後又有JURASSIC WORLD2
好期待solo仆直
我期待將來由大導演負責的ep 9-12多d
10先開始係
真心想知老迪打算點改造sw
唔加新元素又係咁拍好易悶
屌那媽以前eu都有班黎自外銀河系的遇戰瘋人入侵,佢地又會有生物戰艦
但宜家老迪自己出比以前eu更無新意更加少冷飯
好期待solo仆直
我期待將來由大導演負責的ep 9-12多d
10先開始係
真心想知老迪打算點改造sw
唔加新元素又係咁拍好易悶
屌那媽以前eu都有班黎自外銀河系的遇戰瘋人入侵,佢地又會有生物戰艦
但宜家老迪自己出比以前eu更無新意更加冷飯
唔局限係jedi sith係好既 但唔係TLJ咁玩囉
但佢都無帶黎新野,到味整柒d人
出個projector就叫新野?
人人有功練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞