土 (131)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
最後啦
我諗迷粉應該唔會好多
mr stark i don't want to go
明明都知啲人會消失,但係2刷喊得仲勁過第一次睇
最後放棄3刷
Hear me and rejoice.
It is salvation.
有冇機會做到post name
半夜訓唔著無無聊聊做左少少research
有關marvel漫畫入面神衹等級
因為我想ff 之後MCU會點發展

12 吞星的四大使者、Omega Lv變種人
版權係fox度,如果Marvel收得返吞星個版權,四大使者都會跟住出場
11 天神族
Gotg入面提過,作為Eternals/ Inhumans/ Mutants嘅根源,之後應該會再提返
10 Omega Lv最強變種人
Fox嘅事,可有可無
9 五大創世神 (吞星/死亡/永恆/無限/湮沒)
吞星版權係fox度,其他唔知,Marvel好想收返佢個版權,因為打完Thanos之後MCU傾向宇宙舞台,佢係最大敵人之一
8 鳳凰之力
版權係Fox度,配合電影世界能力明顯弱化
7 終極抹除者
冇實際作用,我估MCU會省略
6 無限寶石集合-Nemesis、同等力量四個種族
5 生命法庭
Dr Strange入面提過,生命法庭係漫畫入面係OAA嘅執行人,管理世界所有事,作出裁決,所以我估會係MCU世界最高神明
4 Beyonder
3 上帝、上帝的對立
2 宇宙之心
1 One Above All OAA
存在但透過生命法庭表達一切

天神族冇咩故事好講,只係講歷史提下就夠
所以好多fans期望吞星同四大使者係好多年之後嘅MCU重頭戲
生命法庭只要一出現就會壓倒性影響劇情

我估KF個plan大約係咁:
用Gotg同CM介紹Xander Kree AdamWarlock
之後出Nova, The Eternals
Phase4 成個宇宙觀架構就成形

希望有人討論下啦
18億了
但尾數應該跑唔到2億幾
no
其實都已經好勁
睇完jj s2
S1正d
我最關心係,if有制服未
應該過20啦
已經係迪士尼係中國最高票房既電影
Kevin 一直最想收番的是mutant, 佢一再在訪問表示自己由細看到大的是xmen
有mutant多野玩好多
如果入MCU,平衡世界定reboot MCU好?
X men同F 4都係Re好
F 4就本身無話邊套好d人應該好支持
X men 其實都係老信班受歡迎,新個班係得業幾個姐

有可能黑豹2出暴風女
其實諗返我第一套睇既marvel唔係im,係x-men
以前負lv將佢兩個分開睇
x men
X Men睇下Dark Phoneix收個尾係點
收到1999都係唔re好

F4緊係re啦
Xmen浸返幾年冷河啦

慢慢係其他電影中出下其他角再組隊囉
可能黑豹出暴風女
Spiderman 出iceman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞