[Uaena] IU 討論區 (20) - 516 至安姐生日快樂

1001 回覆
28 Like 9 Dislike
想問下如果唔去韓國淨係喺香港參加活動,係咪用唔到優惠
頭髮長左
如果係一期會員,係咪要續會?
要續二期啦

要點續?好似淨係見過新入二期既po
其實同新加入一樣,都係填嗰啲資料,由頭登記~

所以係每期都係一年過期?
Yup~~
二期會員禮物周邊都會有
但係你唔使諗港場會有得俾你用二期黎買飛
唔知今次同公司分幾多呢...
之前睇過個傳聞,話宜家基本上佢同自立門戶差唔多,所有嘢都自己話事...畀返一兩成公司當貼士都差唔多0架喇。
之前睇過個傳聞,話宜家基本上佢同自立門戶差唔多,所有嘢都自己話事...畀返一兩成公司當貼士都差唔多0架喇。

對佢黎講簽約其實都只係掛名...
分返一兩成出黎當係做 admin 嘢好過自己開公司...

好似話,上次重有分多少公司股份過佢,然後Kakao因為15年尾 mini 嘅是非穿煲,又向佢派多些少股份+樓賠罪...分嗰一兩成畀「公司」,應該都有一角幾毫其實係kickback入返佢自己袋。
繼續做小公主好過出去其他公司

好似話,上次重有分多少公司股份過佢,然後Kakao因為15年尾 mini 嘅是非穿煲,又向佢派多些少股份+樓賠罪...分嗰一兩成畀「公司」,應該都有一角幾毫其實係kickback入返佢自己袋。

隨時最後食返間公司自己做老闆
咁間嘢百幾二百億港紙市值,難啲...之不過如果有0.25-0.5%,又係旗下藝人,掛個董事朵應該無難度。
咁間嘢百幾二百億港紙市值,難啲...之不過如果有0.25-0.5%,又係旗下藝人,掛個董事朵應該無難度。

佢個款唔似會做高層.....
佢做高層 = 《我的大叔》結局個女社員扮相 + 前期個黑面
如果淨係睇韓場係唔係2期就得,唔使整咩cafe?
無錯!

經過上年一期可以pre sell買韓場,今年二期肯定多左好多人join,所以到時pre sell都可能好難買
上年presell有1期都難啦
上年presell有1期都難啦

無錯,大撚把人一期啦…
只求有得睇 二樓唔難既
今年就難講啦
其實想引罵戰是咪可以高章少少呢
其實想引罵戰是咪可以高章少少呢

點解你仲可以咁好氣回佢....
好耐冇上過水...
點解巴打你地知道咁多世事既
又去左人地婚禮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞