[Uaena] IU 討論區 (20) - 516 至安姐生日快樂

1001 回覆
28 Like 9 Dislike
大家講咩。我仲停留係第三集
快D 睇啦.... 我平時唔點睇劇都覺得好睇
睇完之後好sad
娘娘演技大爆發,快啲睇
睇完之後好sad

其實結局大家都有新既生活,咁都開心既
我都啱啱睇完;呢次唔止師太好嘢,編劇都好嘢—上次《吳海英》掂,唔係扶碌,今次重有進步。以後又多個「信心保證」嘅編劇可以追~

其實結局大家都有新既生活,咁都開心既

呢次好嘢在,愛情嚟講,基本上成堆角色最終都係食無花果;但成世人流流長,梗會有啲嘢唔完滿。點樣接受欠缺愛情嘅生活,盡量過得好,個結局幾表現到出嚟。上一個reply提到編劇有進步,多少都係呢樣:上次《吳海英》啲角色,基本上人生就係圍繞愛情轉來轉去,尤其係「死了都要愛」嘅女主角;今次相反,做到唔同嘅方向出嚟,真正見到功力。

呢次好嘢在,愛情嚟講,基本上成堆角色最終都係食無花果;但成世人流流長,梗會有啲嘢唔完滿。點樣接受欠缺愛情嘅生活,盡量過得好,個結局幾表現到出嚟。上一個reply提到編劇有進步,多少都係呢樣:上次《吳海英》啲角色,基本上人生就係圍繞愛情轉來轉去,尤其係「死了都要愛」嘅女主角;今次相反,做到唔同嘅方向出嚟,真正見到功力。

好想同至安姐一齊飲咖啡

U巴洗唔洗改名:李知恩杯咖啡勁好飲
啱啱返新工勁忙都冇時間睇。依家上咗手。追返晒先
可以呢兩日每日睇六七集咁,一砲追晒~
話時話,噚晚睇第十六集重見到佢代言嚿朱古力蛋糕...
話時話,噚晚睇第十六集重見到佢代言嚿朱古力蛋糕...

好撚多植入式廣告呀
娘娘做代言嗰d都差唔多齊晒
大家一齊以咖啡代水

好想同至安姐一齊飲咖啡
大家一齊以咖啡代水

「飲啖咖啡先...」

飲啦…
啱啱返新工勁忙都冇時間睇。依家上咗手。追返晒先
可以呢兩日每日睇六七集咁,一砲追晒~

一日三集都夠皮了,6,7集會死

飲啦…

齋望佢飲都夠
兩三年前追《龍八》,試過一晚八集...

我一日睇兩集都已經覺得好攰…

我一日睇兩集都已經覺得好攰…

坐足一日喎。眼球滿足但屎忽爛咗
娘娘嘅雙眼皮好靚
我一集都未睇 準備今晚開始清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞