[Uaena] IU 討論區 (20) - 516 至安姐生日快樂

1001 回覆
28 Like 9 Dislike
出薄荷綠就課多枝燈
但睇嚟又係抽既
以前會覺得買呢啲野好嘥錢 因為我唔會追韓場 咁咪即係得港場先有得拎支燈黎玩 同埋做會員果啲著數我都用唔著 所以課金都淨係會課碟同演唱會飛 不過今年出左黎做野 有多啲錢喺身就想追返 始終娘娘都係自己kpop既初心 其實芯果啲就不了架啦
想課返支手燈咋

做乜上年出嗰陣唔買呀? 而家先黎後悔
以前會覺得買呢啲野好嘥錢 因為我唔會追韓場 咁咪即係得港場先有得拎支燈黎玩 同埋做會員果啲著數我都用唔著 所以課金都淨係會課碟同演唱會飛 不過今年出左黎做野 有多啲錢喺身就想追返 始終娘娘都係自己kpop既初心 其他芯果啲就不了架啦
我都係諗住上年唔會去韓場所以無搞到,而家後悔咗成年
以前會覺得買呢啲野好嘥錢 因為我唔會追韓場 咁咪即係得港場先有得拎支燈黎玩 同埋做會員果啲著數我都用唔著 所以課金都淨係會課碟同演唱會飛 不過今年出左黎做野 有多啲錢喺身就想追返 始終娘娘都係自己kpop既初心 其他芯果啲就不了架啦

入會呢d嘢更係有得整就整咗先架啦
就算無用都係一個身份既象徵黎,無話嘥唔嘥

入會呢d嘢更係有得整就整咗先架啦
就算無用都係一個身份既象徵黎,無話嘥唔嘥

作為一個飯。有一個正式嘅編號係好正常嘅
罪大啲相真係一流
con 咩嚟的
娘娘放完假先算啦
好耐無上水,係咪仲未有con 消息
con 咩嚟的
娘娘放完假先算啦

嘩... 上水啦....

嘩... 上水啦....

去咗邊
同瑜伽老師去左睇攝影展
個男人係乜水
好掛住娘娘

Zico 同娘娘合作?!

Zico 同娘娘合作?!

又有新rapper嘅合作
退咗休得閒無嘢做就係同其他人合作下過下癮架啦
https://m.entertain.naver.com/read?oid=109&aid=0003815534
七月尾…
Zico 新歌有娘娘 feat.
https://m.entertain.naver.com/read?oid=109&aid=0003815534
七月尾…

搞到我開心咗一下
七月尾…

搞到我開心咗一下

有歌聽 好啊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞