[我想繼續唱/劇透慎入] 古巨基紅館演唱會討論區10-14/5 (4)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
講起開電話燈就嬲
我四圍d人明明見住我開電話燈都係望兩望 睇下點解咁光
寧願用電話影d低質video都唔肯開一開個燈
我係古sir見到咁少燈都唔好意思回應話多謝你地d燈啦
下面望上去其實都多左好多燈了
心跳同愛與誠佢有揮手,我當佢知我地比燈佢架喇
總結

宣傳,勁。瘋狂上tvb例如流行經典五十年、東張西望、愛回家、古巨基初心專輯,做youtuber、busking例如砵蘭街古巨基 睇到誠意爆曬分 我都破天荒睇左3場

誠意,掂。金牌既好大機會將大陸個rundown原封不動搬落黎,即係咩哥哥系列、我是歌手系列、上台聽3對情侶9up 所以未話特別版前心諗唔通又要含淚聽 點知唔係

Rundown,可以再好。好多人講做乜將d歌cut 1/3、2/3。兩個原因,太多歌要唱,同埋佢d歌野野唱足全首其實幾悶 但我點都唔明點解告別我的戀人們唔唱,要交界兩個和音 每場玩唔同歌我喜歡,但搞到我冇得聽地球很危險、時代、來年來日、笑說想

特別靚境,歡樂今宵個畫面,揸車果到 真係好似睇住佢香港一日遊咁

最後,尾場逆時光,連登仔成功啦 而勁歌金曲我冇意見,一來係唱k最後一隻歌回憶,二來現場真係好多人想聽 咁冇得圍威喂剩係理fans唔理walk in果班既
講得好!
呢個演唱會我比9.5/10

0.5分扣在啲歌太大路
勁歌好似cut左幾苜普通話

呢套衫男dancers著都幾奇怪
女就
有無女dancers ig
Princejoyce

真模型 吹氣既 佢傷左頸姐 琴晚勁歌金曲愛與誠個不字用真音起碼十年冇試過
佢真係好搶鏡

今次咁多人叫唱逆時光 下次應該敢唱啦

咁多人鐘意
爭取唱《心跳回憶》都由2005年爭到2011年
足足6年

唔計某場唱過但之後overrun 所以取消左既話
可能老婆唔鍾意
Princejoyce梗係搶鏡

其實琴日真係好抵睇
視覺效果好好
我未忘在小店與你吃炸醬麵這生日太經典
今日陪你再大一歲
一生陪你每大一歲
琴晚一開波係咁照人,中段開始冇王管,拍得好啲
loop緊演唱會啲歌
跳舞呢幾個,有一個有係aw幫基仔跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞