[我想繼續唱/劇透慎入] 古巨基紅館演唱會討論區10-14/5 (4)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
開頭以為真encore會唱其餘今晚冇唱到嗰啲,冇飄流教室來年來日啊今晚
藍區 20行
終於等到尾場!每個景都設計得好靚好正!
最鐘意係部車仔,跟住後面個動畫郁
但睇返個電視多數拍基仔大頭 晒咗個設計

thankssss
明明上次AW果到有講過有歌得最尾果場先有嘅
點解我唔賣尾場呢
除左塊布之外今日真係好正
清唱逆時光
真係好勁 聽得出佢把聲沙晒都堅持唱埋勁歌金曲 好欣賞佢
尾場唱多d都係香港演唱會文化黎既
上次AW屈場好似唱埋第二最愛同愛的解釋
我都係睇尾場
尾場唔緊要啦
第一次覺得爆了咁好聽 好有feel

夢中人本身覺得好難聽,配埋舞台音效動畫靚好多

成個flow都好正,幅布真係on99

錄咗逆時光同勁歌金曲可以返屋企慢慢丁

好想佢唱初初、Shirley
一開始佢話初戀叫shirley仲以為真係有,呢首真係好撚好聽

睇尾場真係最正確
藍精靈啊
如果有巴打等緊,記得大聲多謝基仔
一完友共情冇廣播已知 一早預備好
今晚好似好多人等

7年喇點記得咁清
今晚好似好多人等
一完友共情冇廣播已知 一早預備好

佢問幾點已經知
等緊
第一次覺得爆了咁好聽 好有feel

夢中人本身覺得好難聽,配埋舞台音效動畫靚好多

成個flow都好正,幅布真係on99

錄咗逆時光同勁歌金曲可以返屋企慢慢丁

好想佢唱初初、Shirley
一開始佢話初戀叫shirley仲以為真係有,呢首真係好撚好聽

睇尾場真係最正確

share plz
今晚好似好多人等
等緊

same
屌你我同我個fd係咁叫encore 成排跟我地叫 4x段巴打相認
仆街了聲沙
明明佢知逆時光咁多人求唱 仲以為佢準備好tim
雖則半首都好過冇 但我聽全首都唔夠喉呀 仲loop緊
由一開場話唔講咁多野 唱多幾首就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞