[開定先][純愛][假人假事]將星夜還給你

386 回覆
39 Like 2 Dislike
留名
留名

巴打係隔離個po反應咁激烈嘅

連登好多巴打都低血糖
屌言巴
快啲話我知kurt係咪狗公
係自定故已經知道你會出呢個純愛故,但唔敢開始睇怕睇完會虐心結果都係忍唔住

我會覺得,兩個人嘅愛情唔一定止步於分手個一刻。分咗手嘅不願意,後悔,傷心都係愛情嘅一部份。有開心,自然都會有唔開心,覺得分咗手之後嘅唔開心係受罪呢種諗法好唔成熟。咁諗係有啲自虐嘅,但除咗細味一齊個陣嘅甜之外,分咗手後嘅苦澀都係要嘗味嘅一部份,咁呢份愛情先係完整。所謂放唔低嘅對象唔係已經成為前度嘅她,而係同你一齊經歷嘅嗰一個她,雖然自知呢一位她已經同你再無將來。

自己都傷害咗人,亦都仲係放唔低人。放唔低嘅感覺係好苦好澀,好多時都諗搵過另一個等自己行出嚟就算,但只嘗甜而不嘗苦又係咪愛情呢?

謊言巴共勉之
幫你推下

我都唔知點解 不過宜家冇野鳥
屌言巴

我都唔知 睇點定義
係自定故已經知道你會出呢個純愛故,但唔敢開始睇怕睇完會虐心結果都係忍唔住

我會覺得,兩個人嘅愛情唔一定止步於分手個一刻。分咗手嘅不願意,後悔,傷心都係愛情嘅一部份。有開心,自然都會有唔開心,覺得分咗手之後嘅唔開心係受罪呢種諗法好唔成熟。咁諗係有啲自虐嘅,但除咗細味一齊個陣嘅甜之外,分咗手後嘅苦澀都係要嘗味嘅一部份,咁呢份愛情先係完整。所謂放唔低嘅對象唔係已經成為前度嘅她,而係同你一齊經歷嘅嗰一個她,雖然自知呢一位她已經同你再無將來。

自己都傷害咗人,亦都仲係放唔低人。放唔低嘅感覺係好苦好澀,好多時都諗搵過另一個等自己行出嚟就算,但只嘗甜而不嘗苦又係咪愛情呢?

謊言巴共勉之

咁只出甜故唔出純愛故係咪就唔係人生
屌言巴

我都唔知 睇點定義

成日撚扮晒追唔到女,就搵人條女慰藉
屌言巴

我都唔知 睇點定義

咁應該唔算係
屌言巴

我都唔知 睇點定義

咁應該唔算係

你個定義我似厹多啲

咁應該唔算係

你個定義我似厹多啲

屌樓主狗公

咁應該唔算係

你個定義我似厹多啲

屌樓主狗公

sorry囉 單身咁耐係咁上下
我粗略估計 應該20章都冇 姐係已6成

唉幫你手推啦

唉幫你手推啦

我唔想要走去搵返個post先keep住推姐
冇文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞