[開定先][純愛][假人假事]將星夜還給你

386 回覆
39 Like 2 Dislike
遲到屌兩句都發嬲

唔係好記得果陣嘈成點了 但咁上下
遲到就企定定受屌啦

寫果段我都load左好耐
到底當年我諗緊乜野

你淨係諗佢好小氣
遲到就企定定受屌啦

到底當年我諗緊乜野

你淨係諗佢好小氣

寫故果陣經常追求合理既我表示
屌 嘈交咁唔合理 點寫
遲到就企定定受屌啦

到底當年我諗緊乜野

你淨係諗佢好小氣

屌 嘈交咁唔合理 點寫

遲到就企定定受屌啦

到底當年我諗緊乜野

你淨係諗佢好小氣

屌 嘈交咁唔合理 點寫

仲有次我又係好on9咁嬲左佢 但on9得制冇寫出黎
點解佢仲忍到你 岩岩識個陣 明明好好脾氣 耐左就易對人發老脾 變左錦多
點解佢仲忍到你 岩岩識個陣 明明好好脾氣 耐左就易對人發老脾 變左錦多

3唔識7對你發脾氣咩 同埋前面都有嘈過交 但啲小交我已經唔記得晒 都冇點寫出黎
唉 寫完16 我自己都灰灰地
遲到就企定定受屌啦

到底當年我諗緊乜野

你淨係諗佢好小氣

屌 嘈交咁唔合理 點寫

仲有次我又係好on9咁嬲左佢 但on9得制冇寫出黎

講出來唔該

寫完就po啦屌

我要文呀

寫完就po啦屌

我要文呀

PO左今晚冇文又比人屌 好似係咁
開始睇個下都知係咩結局
所以就算樓主寫到幾sweet都好,感覺都係好sad咁
我隔幾日先再入黎
太重負能量

我都想 但做唔到

既然你咁誠懇不如就後日一次過出哂黎慶祝我入廠啦

BTW既打咩事入廠大丈夫

真心 切柒
開始睇個下都知係咩結局
所以就算樓主寫到幾sweet都好,感覺都係好sad咁
我隔幾日先再入黎
太重負能量

其實我同你一樣
明明啲對話有正常有sweet 但我睇落全部都係sad

我都想 但做唔到

既然你咁誠懇不如就後日一次過出哂黎慶祝我入廠啦

真心 切柒

割包皮姐 帽事既

一旦一對情侶吵起來,無論說著甚麼,在對方眼中,都只是歪理。

不論你說的多麼合理,抑或真的是歪理,都通通是歪理。

「根本我喺你心目中就係可有可無!」雨殷說不過我的歪理,放下狠話後,徑自離去。

我阻止亦不是,不阻止也不是,眼白白看著她消失在我的視線。

我寫的話會直接成句del 好累贅

「根本我喺你心目中就係可有可無!」雨殷說不過我的歪理,放下狠話後,徑自離去。

sor 只係想講下嘈交幾on9

真心 切柒

割包皮姐 帽事既

要跟保險果邊做 搞到好大陣仗,claim唔到就仆街鳥

真心 切柒

割包皮姐 帽事既

睇唔透 但祝有好結果

sor 只係想講下嘈交幾on9

諗左好耐都唔知點改好 嘈交真係好on9

割包皮姐 帽事既

睇唔透 但祝有好結果

無得啪一個月事少
但係一個月丁都無得打 極刑
自定項鍊現身 仲話走糖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞