[Better Now] NBA 2017-2018季後賽討論區(78)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
你家陣話我痴左線
Roflolmao
個年真係
搵著個生涯末期變左肉塊嘅shaq
吾皇1.0 騎士好多行為都on99
個年Shaq除左自己就係shatin the fool之外
就唔多有咩作為
係邊個害到我咁
塞都係
有既,2k幾好用
邊個害你牙 bb
塞唔多算
佢買佢番去都係坐多
樓豬😢
個時以為有雙O’Neal 就換走Perkins
點知兩個都輪椅籃球
典型普通既管理層對中等強隊既補強方式囉
PICK又唔高㨂都㨂唔到D咩養更加唔駛諗會好得去邊
FA又冇吸引力
咪唯有食人D大約要D老野睇博回春
係,姐係你唔會屌快艇簽pp當補強

但會屌雷霆簽安東尼(求其up但例子)
我覺得cj果種新人爆發or whiteside 果種d league爆發機會都比回春高
又針對我雷
CJ其實PICK都唔低啦
騎有咁高PICK咩
至於白邊個D騎識養人咩
不過其實咁好眼光個D又有邊隊咁勁下下博到
都未必關眼光事,唔太相信cj whiteside 係expected 打到咁
5月11日,騎士與暴龍的東區半決賽第4場,騎士板凳後衛Hood在第四節垃圾時間拒絕出場,並引發外界的關注。據美媒體透露,Hood可能患有嚴重的焦慮症,而這在他的大學時代就有記錄。

“很多時候,別人並不把我們(球員)當人來看待,而我們一直需要經歷各種狀況。”Hood最近在接受TMZ的採訪時這樣說道。

騎士與暴龍的東區半決賽第4場,Hood在第四節垃圾時間拒絕出場,並引起了隊友的不滿,但是他之後和騎士隊總經理Altman進行了溝通並且做出了道歉,而騎士隊不會對他進行處罰。

據《SLAM》記者法默爾-瓊斯在Twitter上透露,Hood在比賽中或者比賽開始之前會有嚴重的焦慮情緒。

你地班玩具狗快d道歉
咁同樣都係賭下
你搏老野回春係保守但都合理好多
其實巫師係咪已經冇得搞
幾年cap room鎖死左
現今陣容最盡都係東決
利申:幾中意John wall
勁極咪巫師pp

搏新人有機會係巨頭級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞