[Better Now] NBA 2017-2018季後賽討論區(78)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
你話佢賣鞋都係垃圾支那鞋所以開MAX一定走
但間垃圾支那鞋俾到佢份約都夠靚
可能夠佢可以唔收頂薪收入都KEEP到有番咁上下
咁第二隊就算開MAX咪都有機會唔走囉
當然你可能覺得佢要收到KD份代言咁多先有機會肯減咁我都冇野講架
你有你觀點囉
好似傳過下依家個助教上
留名等睇泡泡龍後悔
我意思係唔信佢留硬嘅言論
係kd本身場外都賺咁多 kd唔一定唔減薪開大合同
但kt場外收入相對較少 仲要佢降薪
第二對開max對佢嚟講一定好吸引
當然依個係我觀點
係上面個ching一嚟就串過馬撚唔知想點
Former Atlanta Hawks coach Mike Budenholzer is "expected to get a close inspection" for the Raptors job, sources told ESPN's Adrian Wojnarowski.
係真咁睇黎要團隊籃球路線
啫係應該唔會點郁個陣
Stackhouse
Coy
咪又係D傳媒幫勇吹D風出黎要降薪, 舊年都係咁吹CURRY同AI肯降薪, 最後一蚊無減
James borrego 去教黃鋒 ,spurs
東岸有邊個唔係
魔術
攞完最佳教練
俾速龍迷吹奏完
之後俾人炒
陰公
吾皇永遠無辦法喺playoff贏魔術
傳緊新約4年9200萬
屌你老味降薪組隊真係破壞晒平衡
而家隊波都唔知想點 又唔去簽人班新人又養唔大
早排又拎埋 Payton 去換個second round pick
為保紀錄, 等你皇退休先入返PO
做爛市
可能打到皇個仔入nba 皇都仲統治緊個聯賽
其實佢爆cap都無得簡 續唔到換到咩都殺啦 不過隊野都唔知想培訓邊隻人 完全無方向同核心,養完又賣
你話組團+低薪戰士都無咁可恥 個個降薪打同一隊波其他隊玩先呀
冇核心又唔專心養role player 養啲人又養到唔三唔四 仲要走去亂開約 所以攪極都一池死水
咪係 pick人 又無眼光,隻隻都打唔起咁款係得ag叫好少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞