[Better Now] NBA 2017-2018季後賽討論區(78)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
親生仔
已經揀到curry klay green仲想點
唔洗講咁多

Cav in 4
呢簽揀得好,反而加快湧爆CAP時間
而家勇有冠軍,UDOH有歐冠冠軍+歐冠MVP
算係咁啦
今天,勇士球員N.Young更新了自己的推特,談到了1996年的西雅圖超音速隊,他們在當年的總決賽中2-4輸給了公牛。

“如果Gary Payton能像Curry一樣投籃,Schrempf(Young寫shrimp 意味蝦子)像KD一樣打球,Hersey Hawkins化身K.Thompson,Shawn Kemp像D.Green一樣打球,那麼公牛還能奪冠麼?”Young在推特上寫道。

av d手腳高級引戰
醒目
轉隊留西岸過唔到勇
去東岸得騎有得打final但冇理由join仇家
永續勇皇朝
有冠死都減薪留隊啦
出面風大雨大
5月11日消息,自從在季後賽首輪慘遭爵士淘汰之後,關於雷霆三巨頭解散的消息不斷,甚至外界紛紛認為湖人的 George碎片已經集滿。

然而近日NBA記者ChrisBHaynes在節目中談到了 George的去向問題,他從 George身邊的親近人士口中得知,如果 George今夏續約雷霆,那麼他將不會感到驚訝,這也讓 George的下家變得飄忽不定。

ChrisBHaynes說道:「最近, George身邊的親近人士告訴我,如果 George續約雷霆,他不會感到驚訝。但就像之前說的,他永遠是想要回到家鄉的,他也有這樣的機會。但誰又知道呢,一旦你得到了機會,他是可以被你說服的。」
今年既lbj已經唔係榮叔熟識既lbj

要記哂啲hand shake pattern都幾犀利
一直都好好奇係點樣情況之下學
係咪要大家坐低互相研究?
之前有條片,有個校長定老師會記得哂學生d pattern,好勁
睇慣馬刺
馬刺個啲都只係鳩撞下鳩拍下
猗個啲真係每個都shake足5分鐘
無架,你記唔哂咪唔係兄弟囉,等做孤獨精啦
IT打到屎咁記乜都無用啦
但TT JR仲係真兄弟
諗起網隊文員
https://www.youtube.com/watch?v=8iWWFk6TX18
其實數返歷史係邊個玩呢啲先
Isaiah Thomas Wasn't Interested in Personalized Handshakes When Playing With the Cavs
要記哂啲hand shake pattern都幾犀利
練hand shake 多過練波
諗起網隊文員
https://www.youtube.com/watch?v=HGm_BCnA1Gw
其實數返歷史係邊個玩呢啲先

錯LINK

數下一次踩左幾多人
sorry
求先岩岩訓醒
講野神神化化
會唔會係夢七 04年定06個兩屆美國隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞