[航空]連登飛機膠討論區9

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
BA心諗 唉做得英國人就慣咗比法國佬拖後腿架啦
打算出年坐維珍澳洲返香港,有冇人坐過? service好唔好?
笑撚死人
787 + RR Trent 7000 = CR929
http://www.chinatimes.com/realtimenews/20180508005179-260409
cx online checkin個webpage好過hx多多聲
HX 係咁多個FSC Online check in system 之中最廢.

同埋冇manage my booking 都係HX on9嘅地方
中國或成最大贏家
唔係因航好
純粹廚叉太廢
真心老母都重好過佢
連出飛都成日連價錢都出唔到
Online check in又時得時唔得
試過外地Notebook搞唔到
反而電話就搞到
屌拿星
支那有咩唔是抄
佢比airbus天津設廠都是方便佢clone隻c919
無辦法
hx server 喺上海
IT部都是強國人
唔自煮撚發
複製 Spey 都用咗好似廿年, Trent 應該唔駛諗
支那狗改行做砌機當新model.
老母揀目的地冇得打地方名要係個表到自己揾都係on9架喇
呢個反而唔係大問題
佢又無Code share而Port又唔多
唔似FSC連Code share成幾百個Port
你覺得無得打名Search地方嚴重啲
定出唔到飛又無得Online check in
又無online ticket management嚴重啲
老母用個system個底跟本就係支那個套黎, 支那無所以老母都無, 好正常
唔駛咁激動 我都係建基於廚叉system係垃圾到不值一提去討論
前排買完HX機票收唔到confirmation email就諗住send email去問下係咪打錯左address 收到嘅回覆係佢個mailbox滿左 打去hotline到啲CS講野講到一舊舊咁
痴撚線
都唔知佢個四星點攞番嚟
同海南個5星一樣
skytrax而家信唔過啦
自從LH開期票俾5星之後
EK竟然冇5星
想問KA A320 J 有咩要注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞