港大生與13歲援交女共浴口交  終極勝訴脱非禮罪

180 回覆
729 Like 14 Dislike
同女朋友以外既人扑野咪垃圾囉
女朋友會唔會未睇過身份證呀
用下你個鳩腦搞清楚炮友同女朋友先啦
對對方未信仼就隨便同人扑野
臭鳩咪你呢亭囉
係呀 同女朋友以外既人扑野可以去死
雞蟲 臭鳩 狗公 賤男 自己是但揀一樣
結論 雞蟲同雞同樣抵死 理撚得佢係咪俾人呃/呃人夠秤
邊撚個證明到你係即刻掹出嚟
有CASE LAW
以後扑嘢話佢過十六,就真誠相信地狗衝。
你鍾意啦 我有我玩ons好sp好cc好大家開心 你有你同女朋友搞
高院當時嘅判決
http://legalref.judiciary.hk/lrs/common/search/search_result_detail_frame.jsp?DIS=110598&QS=%2B&TP=JU&ILAN=tc

btw,佢話係absolute liability,仲衰過strict liability
最緊要係催眠咗自己真心相信先:
係大媽,唔係幼幼!
係太白粉,唔係白粉!
係以國家名義殺人,唔係我殺人!
依位哥仔係比人告非禮罪, 即係無性交 (口交唔計落性交)
之前無咁既先例 (非禮罪被告自稱唔知道受害人既實際年零)
所以先會變做案例

但係扑嘢(衰十一)就不嬲本身都有案例
一定係入硬
好心你收皮啦 臭鳩
覺唔覺堅持拍長拖先係真男人?
https://lihkg.com/thread/527392/page/1?ref=web
你拍拍下拖會唔會無啦啦check鳩人地身分證呀on鳩
點會冇呀
打開銀包黎玩睇下學生證身份證相一定有
有時手機都會有d身份證相啦
未拍過拖唔好同人講啦
一係你就拍散拖 同條女根本唔係咁close
On9仔
根本就係係DOJ自己想整到Indecent Assault變Absolute Liability,所以case-stated appeal 上High Court

點知上到去遇著個鳩鳩地嘅Stanley Chan陪佢地玩咪搞成咁
換轉個正常嘅官聽單HCMA DOJ應該可以過三關
你呢d咪就係毒撚囉
e家拍拖結婚淨係為咗扑野?
你同d雞蟲有乜分別 ?
唔好話有乜分別
你d口吻 根本係一個雞蟲
連登多毒撚 雞蟲
你打埋d乜 叫雞理論實好多人支持你
不過想講既係
拍拖結婚 唔係淨係扑野
你地d毒撚一日唔改呢種諗法
一日都係毒撚
你中意話到你叫雞既行為幾好 幾合理
喺到打哂飛機既 fine 無問題
你地中意做毒撚 雞蟲既 無人阻到
唔好成個腦得翻扑野
一個女人會離你而去
代唔代表每個女人都會相處耐咗就走?
會走既 只係唔適合
係你未遇到
唔好講到自己未遇到
就成個連登仔毒撚咁 話d女人都係雞
話自己叫雞仲好
我講完你都覺得你自己叫雞好合理既
你加油
HKU
胸部好大既13歲,750有得屌,這些機會
港大又贏!
同時亦認為,早前有法官認為女孩的年齡,並視之爲構成絕對法律責任罪行是錯誤的。
我想講係佢屈落underage 度 覆得求其sor
有冇港大Ching識麟哥
免死金牌:

#港大 #教徒 #警察 #名校 #NDS
冇上ca咪ma問題囉 冇乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞