港大生與13歲援交女共浴口交  終極勝訴脱非禮罪

180 回覆
729 Like 14 Dislike
可以
我知呀,不過佢想夾埋underage 一齊屈落去
香港啲court 應該得返civil 野係正常
起碼要簽埋自願性交合約,拍片記錄簽約過程同即刻做返個IQ test 證明佢當時無神志不清咁先安全。
所以拍片最好
有事可以攞證據出黎
雖然係反智左d, 但呢個確實係最佳保障自己既方法
就算蚊返出黎去到醫院驗都只會證明到真係性交過,所以啲人成日話勞資係有原因,基本上女人大哂
無錯,同扑野一樣條女係冇權同意你咁做。
要玩野條仔實死硬,仲要刑事係一世追朔期
條女今年17對波應該又大左
你地呢d死雞蟲毒撚
自己溝唔到女就梗係咁講
笑撚死 自己溝唔到就話溝女唔掂
又一個垃圾死雞蟲自己溝唔到女就話要叫雞
自己垃圾毒撚咪應咗佢囉
你有錢比囡囡分身家,唔夠你駁
ptgf咪又係雞
又大又緊
童顏巨乳
有無比人屌過邊有得驗,關埋房門無cam嘅話條女話咩就係咩
疑點利益歸於女性真係好撚反智
咁都1000
判唔入睇黎條女真係咁大波
連登有冇準媽?生仔不如落咗佢好過,條路太難行
你咪撚戇鳩啦,我好明顯係以事論事,你搵到個可以同你aa夾埋錢同你結婚生仔嘅嫩口白滑大波妹先講啦。

香港養得女人嘅,胃口越只會越黎越大,拍拖食飯去旅行買mud買物,結婚生仔買樓生養死葬,好樣好波一定係男人俾晒,一般樣一般波路男人出八成都走唔甩啦。

俾晒都唔係問題,古代有道德枷鎖綁撚住d女人,你養得起佢就跟硬你,今日d臭屄港女,隨時飛起你啊屌,唔好彩仲批判番你轉頭。

咪撚傻啦,窮一生精力貼紙養隻有機會變做雞嘅港女,點解唔放低千零兩千買你想要嘅青春肉體
今次判決係終院出
雙方都冇得上訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞