[每日一張]只討論技術,不討論器材

795 回覆
57 Like 0 Dislike

新手求指點
利申:特登較到啲色冷啲

都係怪獸大廈
Iphone6

新手

果日行山咩都影唔到
新手 今日影

果日行山咩都影唔到

河背?

有feel是咪係香港影

果日行山咩都影唔到

刻意咁暗?

求評
以前高登日日都係d器材post,日日都有人問新手買咩機好 但真係講技術既post唔多 呢家仲要冇左貓蛇呢d攝台垃圾
呢個post希望咁多位巴絲打真係純討論技術
主要希望咁多位巴絲打每日都post一張個日影既相,或者之前影落既相,大家一齊討論下。每日一張就夠,唔好多
希望咁多位影左好耐相/影左冇耐既巴絲都會討論下,唔好擺低張相求屌就算 我會每日都推post sorry for 1999

今日影,第一次影HDR。利申:新手,影左半年相左右

東涌巴打
以前高登日日都係d器材post,日日都有人問新手買咩機好 但真係講技術既post唔多 呢家仲要冇左貓蛇呢d攝台垃圾
主要希望咁多位巴絲打每日都post一張個日影既相,或者之前影落既相,大家一齊討論下。每日一張就夠,唔好多
希望咁多位影左好耐相/影左冇耐既巴絲都會討論下,唔好擺低張相求屌就算 我會每日都推post sorry for 1999

東涌巴打

咁耐先有人相認

東涌巴打

咁耐先有人相認

一開始無為意
我而為呢個位好小人知

慢快門 加閃光燈

想知個天係後期執定點 好靚

想知個天係後期執定點 好靚

落nd filter長曝
或者影幾張跟住用ps stack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞